Τέμπη: Ο ανακριτής ήξερε ότι έχουν πετάξει τα χώματα σε οικόπεδο αλλά δεν ενημέρωσε τους συγγενείς

Lamianow.gr
Η ανεξάρτητη ηλεκτρονική εφημερίδα ενημέρωσης της Λαμίας και της Στερεάς Ελλάδας. Γιατί η ενημέρωση χρειάζεται άποψη.
2 Min Read

Νέες αποκαλύψεις έρχονται στο φως της δημοσιότητας αναφορικά με την πολύκροτη υπόθεση των Τεμπών και το πολύνεκρο σιδηροδρομικό δυστύχημα που κόστισε την ζωή σε 57 ανθρώπους.

-Advertisement-
ΠΑΠΑΙΩΑΝΝΟΥ

Αδιανόητη είναι η αμέλεια του ανακριτή καθώς ο ίδιος γνώριζε για το οικόπεδο από τον Ιανουάριο του 2024, ωστόσο δεν ενημέρωσε ποτέ τους συγγενείς, όπως μεταφέρει το MEGA.

Μάλιστα, μάρτυρας μιλώντας στον ίδιο τηλεοπτικό σταθμό αποκαλύπτει πως ήταν γνωστό στη Λάρισα από την ημέρα της τραγωδίας ότι τα χώματα είχαν μεταφερθεί στο συγκεκριμένο οικόπεδο, ωστόσο κανείς δεν θεώρησε σκόπιμο να ενημερώσει τους γονείς.

Ακόμη, ο ίδιος μάρτυρας ισχυρίζεται πως ένα περιπολικό είχε σπεύσει στο σημείο και δημιουργούσε ένα είδος φραγμού ώστε να μην περνά κανείς, ενώ η συγκεκριμένη επιχείρηση γινόταν βραδινές ώρες.

-Advertisement-
ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑΣ

O εργολάβος άνοιγε δρόμο στα φορτηγά για να περάσουν. «Το ξήλωμα και το μπάζωμα έγινε από τον ίδιο τον εργολάβο», αναφέρει χαρακτηριστικά.

Τι αναφέρει ο μάρτυρας για το «μπάζωμα»:

«Από τη στιγμή που «σηκώθηκαν» τα βαγόνια, τα χωματουργικά «όρμησαν» μέσα. Το περιπολικό είχε δημιουργήσει ένα είδος φραγμού, το βράδυ πήγαιναν, έβγαινε έξω ο αστυνομικός, «φίλε, από τον Πανδρεμμένο είμαι». Έκανε στην άκρη το περιπολικό, πέρναγαν τα χωματουργικά. Έπιαναν δουλειά. Έπαιρναν, άφηναν, άρον – άρον, γύριζαν. Έτσι καθαρίστηκε ο χώρος τόσο γρήγορα. Και το υλικό, είναι δικό του. Από το αμμορυχείο. Αυτή η πέτρα, το χαλίκι, που έπεσε και σηκώθηκε ο χώρος. Γιατί ο χώρος έχει σηκωθεί. Ο ίδιος έκανε και το ξήλωμα και το μπάζωμα. Δεν μπήκε καμία άλλη εταιρεία μέσα. Επί τόπου πέταγε τα άλλα και στα 100 μέτρα, του γέμιζαν τα φορτηγά και τα πήγαινε».

newsbomb.gr

Share This Article
Follow:
Η ανεξάρτητη ηλεκτρονική εφημερίδα ενημέρωσης της Λαμίας και της Στερεάς Ελλάδας. Γιατί η ενημέρωση χρειάζεται άποψη.
2 Σχόλια
  • ΑΝΤΕ ΠΑΛΙ ΠΟΙΟΙ ΕΒΑΛΑΝ ΤΑ ΔΥΟ ΤΡΕΝΑ ΣΕ ΜΙΑ ΓΡΑΜΜΗ ΣΕ ΤΡΟΧΙΑ ΣΥΓΚΡΟΥΣΗΣ ΤΙΠΟΤΑ ΛΙΓΟΤΕΡΟ .ΠΟΙΟΣ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΥΠΟΤΙΘΕΤΕ ΕΚΑΝΑΝ ΛΑΘΟΣ ??? ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ ΣΕ ΕΛΑΧΙΣΤΑ ΛΕΠΤΑ???? ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ ΤΟ ΙΔΙΟ ΛΑΘΟΣ??? ΕΙΝΑΙ ΛΑΘΟΣ ??? ΟΤΑΝ ΑΠΕΤΥΧΕ Η ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΤΟ ΕΠΑΝΑΛΑΒΑΜΕ ΣΤΑ ΣΥΓΟΥΡΑ?? ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΒΡΩΜΑΕΙ Η ΤΥΧΑΙΑ ΤΡΑΚΑ ..ΟΥΤΕ ΤΑ ΜΠΑΖΑ ΟΥΤΕ ΤΑ ΧΩΜΑΤΑ ΟΥΤΕ ΤΑ ΚΑΥΣΙΜΑ ΕΒΑΛΑΝ ΤΑ ΤΡΕΝΑ ΝΑ ΣΥΓΚΡΟΥΣΤΟΥΝ ..ΒΡΩΜΙΚΑ ΧΕΡΙΑ ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΑ ΣΚΩΤΟΣΑΝ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΣΚΟΠΙΜΑ ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΛΕΝΕ ΚΑΙ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ .ΣΚΟΠΙΜΑ ΟΛΛΑ ΝΑ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ .ΟΙ ΛΟΤΟΦΑΓΟΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ .ΕΤΣΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΥΣ ΚΑΘΗΣΕ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΣΤΟΝ ΛΕΜΟ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΞΙΠΕΙΡΕΤΕΙ Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ .ΒΓΑΖΟΥΝ ΑΦΡΟΥΣ ΔΕΝ ΤΟΝ ΘΕΛΟΥΝ .ΘΕΛΟΥΝ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ ΕΦΙΑΛΤΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΚΑΖΑΝ ΚΑΖΑΝ ΑΙΓΑΙΟ ΘΡΑΚΗ ΝΗΣΙΑ ΚΡΗΤΗ..ΟΠΩΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ .ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΑΡΓΥΡΙΑ ΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΤΡΙΣ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ… ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΘΑ ΤΑ ΧΑΣΟΥΜΕ ΟΛΛΑ ..

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *