Μπορεί το Μετρό Θεσσαλονίκης να εγκαινιάστηκε με κάθε επισημότητα σήμερα, με το επιβατικό κοινό να σπεύδει κατά χιλιάδες να επιβιβαστεί στους συρμούς και να θαυμάσει όλους τους σταθμούς του έργου, όμως δεν άργησαν να κάνουν την εμφάνισή τους και τα πρώτα μικροπροβλήματα.
Σε τρεις σταθμούς, στη Βενιζέλου, στο Πανεπιστήμιο και στην Παπάφη, οι οροφές στο επίπεδο των πλατφορμών επιβίβασης-αποβίβασης άρχισαν να στάζουν νερά, κι ενώ στην πόλη σημειώνονται από το πρωί ισχυρές βροχοπτώσεις, απόρροια της κακοκαιρίας Bora.
Οι εργαζόμενοι του Μετρό, μάλιστα, προχώρησαν στην τοποθέτηση των χαρακτηριστικών κίτρινων πινακίδων προειδοποίησης, προκειμένου ο κόσμος να μην πατά στο ολισθηρό δάπεδο, προς αποφυγών ατυχημάτων. Ταυτόχρονα, έχουν τοποθετηθεί και κουβάδες για τη συλλογή των νερών που διαρρέουν.

Ταυτόχρονα, έχουν τοποθετηθεί και κουβάδες για τη συλλογή των νερών.
the toc.gr

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.