Η αγωνία για την τύχη της 14χρονης Σιμόνα έλαβε τέλος το βράδυ της Παρασκευής, όταν εντοπίστηκε σώα στην περιοχή της Κυψέλης, βάζοντας τέλος σε μια υπόθεση που είχε κινητοποιήσει τις Αρχές από το πρωί της ίδιας ημέρας.
Η εξαφάνισή της είχε γίνει αντιληπτή από την οικογένειά της νωρίς το πρωί της Παρασκευής, με τον πατέρα της να ενημερώνει άμεσα το Αστυνομικό Τμήμα Σπερχειάδας.
Σε συνεργασία με αστυνομικούς της Αττικής και με τη χρήση σύγχρονων τεχνολογικών μεθόδων, οι αστυνομικοί κατάφεραν να εντοπίσουν το κορίτσι αργά το βράδυ στην Κυψέλη.
Το απόγευμα του Σαββάτου (17/05), οι αστυνομικοί του Α.Τ. Σπερχειάδας προχώρησαν στη σύλληψη δύο ατόμων (ενός 29χρονου και μιας 25χρονης), τα οποία φέρονται να εμπλέκονται στην αρπαγή της ανήλικης. Οι έρευνες των Αρχών βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη για να διαπιστωθεί αν υπάρχουν και άλλα πρόσωπα που σχετίζονται με την υπόθεση.
Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.