Συνεχίζονται οι δράσεις της Ιεράς Μητρόπολης Φθιώτιδας και στις αργίες

Lamianow.gr
Lamianow.gr 1 comment
3 Min Read
6 2 1

Φθιώτιδος Συμεών: «Η αγάπη ούτε διακοπές πάει ούτε αργίες έχει»

Οι κοινωνικοπρονοιακές δράσεις της Ιεράς Μητροπόλεως Φθιώτιδος δεν σταμάτησαν ούτε την περίοδο των εορτών της Μεταμορφώσεως και της Παναγίας μας, καθώς εντολή και απόφαση του Σεβασμιωτάτου ΜητροπολίτουΦθιώτιδος κ. Συμεών είναι να μην μένει κανένας αδελφός χωρίς στήριξη και αγάπη καμία μέρα του χρόνου.

«Η αγάπη ούτε διακοπές πάει ούτε αργίες έχει» τονίζει συνέχεια ο Ποιμενάρχης μας κ. Συμεών.

Για τον λόγο αυτό όλο το καλοκαίρι, όπως και την περυσινή χρονιά, λειτουργεί κανονικά το πρόγραμμα καθημερινής σίτισης των ωφελούμενων των Κέντρων Ενοριακής Αγάπης, ενώ την περίοδο αυτή υλοποιήθηκαν σε όλο το εύρος της Μητροπόλεως οργανωμένες φιλανθρωπικές δράσεις με σκοπό την ενίσχυση ευάλωτων και ευπαθών ομάδων του πληθυσμού.
Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Φθιώτιδος κ. Συμεών μαζί με τους συνεργάτες του, τον Διευθυντή του Γενικού Φιλοπτώχου Ταμείου της Ιεράς Μητροπόλεως π. Παναγιώτη Σερέτη και τον Αναπληρωτή Διευθυντή π. Δημήτριο Νασόπουλο και άλλους Κληρικούς της Ιεράς Μητροπόλεως, διένειμαν για ακόμη μία φορά στήριξη και ελπίδα σε πολλές οικογένειες που έχουν ανάγκη, σε μοναχικούς αδελφούς μας αλλά και σε μονογονεικες οικογένειες με ανήλικα τέκνα.

Υλοποιώντας δύο προγράμματα έμπρακτης στήριξης και αγάπης, το Γενικό Φιλόπτωχο Ταμείο της Ιεράς Μητροπόλεως σε συνεργασία με τα Ενοριακά Φιλόπτωχα Ταμεία, υλοποίησαν το πρόγραμμα στήριξης «ΣΥΝ – ΕΝΩΣΙΣ» της Εταιρείας Κοινωνικής Προσφοράς Ελληνικού Εφοπλισμού, το οποίο απευθύνεται σε μονογονεϊκές και πολύτεκνες οικογένειες με ανήλικα τέκνα και οικογενειακό ετήσιο εισόδημα χαμηλότερο των 9.000 € και υλοποιείται σε συνεργασία με την Ιερά Μητρόπολη Φθιώτιδος, καθώς και την Φιλανθρωπική δράση «ΜΑΖΙ ΟΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΝΑΓΚΗ», του Φιλανθρωπικού Οργανισμού «ΑΠΟΣΤΟΛΗ» και της εταιρείας «ΜΑΣΟΥΤΗΣ», αυτή τη φορά στα περίχωρα της πόλεως Λαμίας.

Δεκάδες οικογένειες με εκατοντάδες μέλη έλαβαν σε αυτή την διανομή πακέτα στήριξης, τροφίμων και ειδών προσωπικής υγιεινής και πρώτης ανάγκης.

Η διανομή πραγματοποιήθηκε στο «Αποθετήριο της Αγάπης» της Ιεράς Μητροπόλεως Φθιώτιδος στη Λαμία, με την τήρηση όλων των προβλεπομένων υγειονομικών μέτρων, ενώ τα δέματα αυτά της αγάπης συνοδευόταν από την πατρική ευχή του Ποιμενάρχου μας, ΣεβασμιωτάτουΜητροπολίτου Φθιώτιδος κ. Συμεών, για παρά Θεού δύναμη και ευλογία στην ζωή των ανθρώπων.

Ακολουθήστε το  στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Λαμία, την Στερεά Ελλάδα και όχι μόνο, στο
   
Share this Article
Posted by Lamianow.gr
Follow:
Η ανεξάρτητη ηλεκτρονική εφημερίδα ενημέρωσης της Λαμίας και της Στερεάς Ελλάδας. Γιατί η ενημέρωση χρειάζεται άποψη.
1 Comment
  • ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΣΩΣΤΑ ΠΟΥ ΕΦΑΡΜΟΣΕ Ο ΣΕΒΑΣΜΙΩΤΑΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΤΗΣ ΜΗ ΔΙΑΚΟΠΗΣ ΤΗΣ ΣΙΤΙΣΗΣ ΤΟΥΣ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΟΥΣ ΜΗΝΕΣ KΑΙ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ. ΕΚΕΙΝΟ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ ΝΑ ΔΕΙ ΕΙΝΑΙ Η ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΓΕΥΜΑΤΩΝ ΜΕΡΙΚΑ ΕΚ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΤΡΩΓΟΝΤΑΙ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.