Ύστερα από αίτημα των βουλευτών Φθιώτιδας του ΣΥΡΙΖΑ (Καραναστάση, Βέττα, Μιχελή, Σαρακιώτη) πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 23-10-18 σύσκεψη της πολιτικής ηγεσίας του Υπουργείου Υγείας (Υπουργών κ. Ξανθού και κ. Πολάκη) και των βουλευτών, κατά την οποία αποφασίστηκε η αξιοποίηση και λειτουργία των, από το 2008 αχρησιμοποίητων, υποδομών υγείας του Δήμου Καμένων Βούρλων.
Συγκεκριμένα οι εν λόγω εγκαταστάσεις και εξοπλισμός θα συγκροτήσουν ένα πολυδύναμο Κέντρο Υγείας του Δήμου, με εύλογο αριθμό ιατρικού, νοσηλευτικού και λοιπού προσωπικού. Το αρμόδιο Υπουργείο θα ξεκινήσει το συντομότερο τις απαιτούμενες ενέργειες.
Οι βουλευτές εξέφρασαν την ικανοποίησή τους, διότι αξιοποιείται προς όφελος των κατοίκων μια υποδομή υγείας που ουδέποτε λειτούργησε και με το χρόνο απαξιώνονταν.

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.