Η ΔΕΕΠ Φθιώτιδας ΝΔ εκφράζει την θλίψη της για την αδόκητο χαμό του Κώστα Σταυρογιάννη , ο οποίος υπηρέτησε την τοπική αυτοδιοίκηση για πολλά χρόνια από την θέση του Αντιδημάρχου και δημοτικού συμβούλου του Δήμου Λαμιέων .
Υπηρέτησε τον Δήμο Λαμιέων με υπευθυνότητα,αφοσίωση και πάθος.
Ειλικρινά συλλυπητήρια στην οικογενειά του και ταχεία ανάρρωση στην σύζυγό του Κώστα Σταυρογιάννη, κ.Γιώτα Κουμπάρου
Καλό ταξίδι Κώστα
Για τη ΔΕΕΠ ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ
Από το Γραφείο Τύπου
Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.