Σύλληψη για τον Ρώσο φαρσέρ που αναστάτωσε «Ελευθέριος Βενιζέλος» και έξι νοσοκομεία

Lamianow.gr
Η ανεξάρτητη ηλεκτρονική εφημερίδα ενημέρωσης της Λαμίας και της Στερεάς Ελλάδας. Γιατί η ενημέρωση χρειάζεται άποψη.
1 Min Read

Άγνωστο προς το παρόν το κίνητρο του 42χρονου  που  συνελήφθη από την Αντιτρομοκρατική στη Θεσσαλονίκη

Στη σύλληψη του φαρσέρ που το πρωί της Τρίτης (24/1) αναστάτωσε το αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» και έξι νοσοκομεία στην Αττική προχωρησε η αστυνομία το πρωί της της Τετάρτης (24/1).

-Advertisement-
fitcare

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της ΕΛΑΣ πρόκειται για έναν 42χρονο Ρώσο που συνελήφθη στη Θεσσαλονίκη από αστυνομικούς της αντιτρομοκρατική – Υποδιεύθυνση Αντιμετώπιση Ειδικών Εγκλημάτων Βίας Βορείου Ελλάδος.

Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για τρομοκρατικές πράξεις, διασπορά ψευδών ειδήσεων, διατάραξη λειτουργίας υπηρεσίας κατά συρροή, διατάραξη της ειρήνης των πολιτών και απόπειρα παρακώλησης συγκοινωνιών.

Υπενθυμίζεται ότι ο συλληφθείς είχε στείλει email με τα οποία απειλούσε για τοποθέτηση εκρηκτικών μηχανισμών στον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών «Ελ. Βενιζέλος» και σε έξι νοσοκομεία της Αττικής.

-Advertisement-
ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑΣ

Για την ώρα παραμένει άγνωστο το κίνητρο του 42χρονου Ρώσου ο οποίος στα email είχε αναφορές στο Ισλάμ και απειλούσε ότι «θα χυθεί αίμα»

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

protothema.gr

Share This Article
Follow:
Η ανεξάρτητη ηλεκτρονική εφημερίδα ενημέρωσης της Λαμίας και της Στερεάς Ελλάδας. Γιατί η ενημέρωση χρειάζεται άποψη.
Δεν υπάρχουν Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *