Μετά την αναβολή του πρώτου αγώνα, ΑΕΚ και Αστέρας Τρίπολης αναγκάστηκαν να δώσουν τα δύο μεταξύ τους παιχνίδια για το Κύπελλο Ελλάδας σε διαφορετικές ημερομηνίες από τις άλλες ομάδες.
Το πρώτο ματς διεξήχθη την περασμένη εβδομάδα και η ρεβάνς ορίστηκε για την Πέμπτη 30 Ιανουαρίου, γεγονός που οδήγησε και τη Superleague σε μία αλλαγή στο δικό της πρόγραμμα.
Η ανακοίνωση της Superleague
«Ανακοινώνεται ότι, ο αγώνας ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΘΗΝΩΝ – Α.Ε.Κ. στο πλαίσιο της 22ης αγωνιστικής, αλλάζει ημέρα και θα διεξαχθεί την Κυριακή 02.02.2020 στις 17:15 (αντί για το Σάββατο 01.02.2020)».

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.