Ο Έλληνας αθλητής έκανε επίδοση 7,94μ. στο μήκος στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα στίβου και σφράγισε την παρουσία του στην επόμενη φάση.
Στην πρώτη του προσπάθεια προσγειώθηκε στα 7,66μ. και στη δεύτερη στα 7,80μ. Το καλύτερο άλμα του ήταν ουσιαστικά στην τρίτη προσπάθεια, όπου ξεπέρασε το εμπόδιο στα 7,94μ.
Στη συνέχεια δεν έπιασε το εμπόδιο των 8,05 μ, αλλά η ουσία είναι ότι πέτυχε τον στόχο του δίχως να ιδρώσει. Ο τελικός του μήκους θα διεξαχθεί το βράδυ της Τρίτης (21:27). Πρώτος ο Τομπίας Μοντλέρ με 8,06 μ.
Η δωδεκάδα του τελικού
Τομπίας Μοντλέρ (Σουηδία) 8.06
Μίλτος Τεντόγλου 7.94
Εουσέμπιο Κάθερες (Ισπανία) 7.93
Λαζάρ Άνιτς (Σερβία) 7.86
Τζέικομπ Φίντσαμ-Ντιουκς (Μ. Βρετανία) 7.86
Ζουλς Πομερί (Γαλλία) 7.83
Ράντεκ Γιούσκα (Τσεχία) 7.80
Χένρικ Φλάτνες (Νορβηγία) 7.79
Ρέινολτν Μπανίγκο (Μ. Βρετανία) 7.75
Χέκτορ Σάντος (Ισπανία) 7.75
Μάρκο Τσέκο (Κροατία) 7.74
Ίνγκα Κίπσελουντ (Νορβηγία) 7.74
sport-fm.gr

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.