Μόλις μία μέρα μετά από την προφυλάκισή του στον Κορυδαλλό, ο 31χρονος δράστης του διπλού φονικού στη Μακρινίτσα μεταφέρθηκε στην ψυχιατρική κλινική του σωφρονιστικού καταστήματος.

Ο κρατούμενος, όπως ενημερώθηκε ο συνήγορος του από τον προϊστάμενο της Γραμματείας των Φυλακών Κορυδαλλού, αφού εξετάστηκε από ψυχιάτρους, κρίθηκε σωστό να μην παραμείνει στις φυλακές αλλά να μεταφερθεί στην ψυχιατρική πτέρυγα του σωφρονιστικού καταστήματος.

Ο δικηγόρος του μακελάρη της Μακρινίτσας, που σκότωσε την 28χρονη πρώην σύζυγό του και τον 30χρονο αδερφό της, Δημήτρης Βούλγαρης είχε αναφέρει ότι ο πελάτης του δεν είχε συνείδηση ούτε μπροστά στον ανακριτή και ρωτούσε αν στη διαδικασία θα ήταν παρών ο νεκρός από τις μαχαιριές του, 30χρονος γαμπρός του ενώ είχε πίστευε ότι η επίσης νεκρή σύζυγός του θα κρατούσε το δυόμιση ετών παιδί τους.

Αυτό που είχε πει ο 30χρονος δράστης ήταν πως «έχω ένα μαύρο πέπλο» και ότι «θυμάμαι μόνο πως έσπασα το τζάμι της πόρτας. Η πεθερά μου φώναζε ότι θα με κλείσει στο ψυχιατρείο. Μετά δεν θυμάμαι τι έγινε… Φεύγοντας συνάντησα τον αδερφό της γυναίκας μου και τον έσπρωξα, αφού δε βρήκα το παιδί μου στο σπίτι».

Lamianow.gr
Η ανεξάρτητη ηλεκτρονική εφημερίδα ενημέρωσης της Λαμίας και της Στερεάς Ελλάδας. Γιατί η ενημέρωση χρειάζεται άποψη.

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

You may also like