Στο νοσοκομείο μεταφέρθηκε το μεσημέρι της Κυριακής (12.10.2025) ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος.
Σύμφωνα με πληροφορίες του newsit.gr, ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος έπειτα από έντονη αδιαθεσία μεταφέρθηκε γύρω στις 14:30 εσπευσμένα στο νοσοκομείο.
Νοσηλεύεται στο Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο «Γ. Γεννηματάς», και η ζωή του δεν διατρέχει κίνδυνο, ενώ αυτή τη στιγμή υποβάλλεται σε αξονική τομογραφία και αρτηριακές εξετάσεις.
Βρίσκεται σε μονάδα εντατικής φροντίδας (ΜΑΦ).
Ο Αρχιεπίσκοπος μεταφέρθηκε με ιδιωτικό όχημα στο «Γ. Γεννηματάς» και όχι με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.
Αναμένεται να παραμείνει στο νοσοκομείο για παρακολούθηση ενώ σύμφωνα με την ΕΡΤ, φέρεται να υπέστη ήπιο ισχαιμικό επεισόδιο, το οποίο είναι παρωδικό.
Η ανακοίνωση Γραφείου Τύπου της Ιεράς Συνόδου της Εκκλησίας της Ελλάδος αναφέρει:
«Ο Μακαριώτατος Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερώνυμος, λόγω ελαφράς αδιαθεσίας, επισκέφθηκε το Γενικό Νοσοκομείο Αθηνών «Γεώργιος Γεννηματάς», όπου και θα παραμείνει υπό ιατρική παρακολούθηση, για καθαρά προληπτικούς λόγους».

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.