Την περίπτωση του Φιλίπε Ζοσουέ της Πόρτο φέρεται να εξετάζουν στον Ολυμπιακό στην περίπτωση που πωληθεί τελικά το καλοκαίρι ο Τζίμι Ντουρμάζ.
Οι «ερυθρόλευκοι» δεν θα ήταν αρνητικοί στο ενδεχόμενο πώλησης του Σουηδού μεσοεπιθετικού, ο οποίος θα αγωνιστεί στο Euro 2016 στα γήπεδα της Γαλλίας.
Ο Φιλίπε Ζοσουέ είναι αριστεροπόδαρος, ωστόσο μπορεί να αγωνιστεί στα δεξιά και να συγκλίνει στον άξονα. Είναι τέσσερις φορές διεθνής με την Πορτογαλία και έχει παίξει τόσο στο Champions League όσο και το Europa League.
zougla.gr

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.