Επίσκεψη στη Λαμία, πραγματοποίησε το μεσημέρι η Υπουργός Πολιτισμού, Λίνα Μενδώνη και σε σύσκεψη εργασίας με τον περιφερειάρχη Στερεάς, Φάνη Σπανό, αναλύθηκε ο σχεδιασμός των έργων πολιτισμού στην Περιφέρεια.
Οι δηλώσεις της Λίνας Μενδώνη μετά την σύσκεψη εργασίας στην Περιφέρεια
Η σημερινή εξαιρετικά εποικοδομητική συνάντηση και συνεργασία είχε μεγάλη προετοιμασία την οποία είχε κάνει και ο ίδιος ο Περιφερειάρχης και οι αρμόδιοι αντιπεριφερειάρχες προκειμένου να κάνουμε μία σύσκεψη δεν θα έλεγα μόνο τεχνικής αλλά εφαρμοσμένης πολιτικής.




Δείτε εικόνες από την παρουσία της Υπουργού στην Λαμία
















































Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο [email protected] για την άμεση αφαίρεσή του.