Στην Εύβοια το «χρυσό» δελτίο Τζόκερ που τίναξε τη μπάνκα στον αέρα – Εκατομμυριούχος με 2,50 ευρώ

Lamianow.gr
Lamianow.gr 4 εβδομάδες ago Add a Comment
Updated 2022/07/11 at 9:16 ΠΜ
2 Min Read
tzoker

Τζόκερ και ένας νέος εκατομμυριούχος κάνει όνειρα στην Εύβοια, απαλλαγμένος από τα άγχη της καθημερινότητας. Η έμπνευση της ζωής του, έλυσε μια για πάντα τα οικονομικά προβλήματα…

Τζόκερ και η ζωή του άλλαξε για πάντα. Μετά από αλλεπάλληλα τζακ ποτ, όλα τα χρήματα κατέληξαν σε έναν υπερτυχερό από την Εύβοια. Έπεσε μέσα σε όλους τους αριθμούς και όπως έδειξε η διαλογή, 2,50 ευρώ του ήταν αρκετά. Το χρυσό δελτίο του τζόκερ κατατέθηκε σε πρακτορείο στα Ψαχνά της Εύβοιας και η ταυτότητα του νικητή δεν έχει γίνει γνωστή. Τα σενάρια στην περιοχή δίνουν και παίρνουν. Με τις καθιερωμένες ευχές, να κατέληξαν τα χρήματα σε μια οικογένεια που τα είχε ανάγκη, να ακούγονται από το πρωί, από όλο και περισσότερους.

Τζόκερ λοιπόν με μια απλή συμμετοχή, με τους αριθμούς να συμπληρώνονται από τα χέρια του υπερτυχερού και όχι από τη μηχανή του πρακτορείου. Η έμπνευση αποδείχθηκε ιστορική. Έπεσε μέσα σε όλους τους αριθμούς, μάντεψε σωστά και το 20 που ήταν ο αριθμός τζόκερ και το βράδυ έμαθε τα ευχάριστα. Ότι το δελτίο που είχε στα χέρια του, ήταν αυτό που θα ήθελε ο καθένας.

Στην κλήρωση Τζόκερ ΟΠΑΠ, χθες Κυριακή 10-07-2022 (αριθμός κλήρωσης 2464), οι τυχεροί αριθμοί ήταν οι 14, 18, 32, 36, 44 και τζόκερ ο αριθμός 20.

Στη δεύτερη κατηγορία του τζόκερ (5άρια) βρέθηκε μία επιτυχία με συμμετοχή από το διαδίκτυο, που κερδίζει πάνω από 81.000 ευρώ. Σε αυτό το δελτίο δεν είχε συμπληρωθεί ο αριθμός 20 που ήταν ο τζόκερ, της χθεσινής κλήρωσης. Δείτε παρακάτω την ταυτότητα της χθεσινής κλήρωσης του τζόκερ…

tzoker klirosi 1 scaled

newsit.gr

Share this Article
Posted by Lamianow.gr
Follow:
Η ανεξάρτητη ηλεκτρονική εφημερίδα ενημέρωσης της Λαμίας και της Στερεάς Ελλάδας. Γιατί η ενημέρωση χρειάζεται άποψη.
Leave a comment

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Click to Hide Advanced Floating Content