Στάιν: «Οι Νάγκετς είναι αποφασισμένοι να διατηρήσουν τον Βαλαντσιούνας»

Lamianow.gr
By
Lamianow.gr
Η ανεξάρτητη ηλεκτρονική εφημερίδα ενημέρωσης της Λαμίας και της Στερεάς Ελλάδας. Γιατί η ενημέρωση χρειάζεται άποψη.
2 Min Read

Το τριφύλλι ετοιμάζεται να πυροδοτήσει βόμβα μεγατόνων με την απόκτηση του έμπειρου σέντερ, που βρίσκεται στην Αθήνα από το βράδυ της Παρασκευής, ωστόσο οι Νάγκετς, σύμφωνα με τον Μαρκ Στάιν θέλουν να κρατήσουν τον Βαλαντσιούνας.

«Οι Νάγκετς θα προχωρήσουν στην ανταλλαγή με τον Γιόνας Βαλαντσιούνας την Κυριακή και παραμένουν αποφασισμένοι να κρατήσουν τον βετεράνο ψηλό που ελπίζουν να εγκαταστήσουν ως back up του Νίκολα Γιόκιτς… παρά την προσφορά του Βαλαντσιούνας από τον ελληνικό γίγαντα Παναθηναϊκό, λένε πηγές της λίγκας», αναφέρει ο Αμερικανός δημοσιογράφος.

Bάσει κανονισμού που υπάρχει στο NBA, οι όποιες συμφωνίες αφορούν trade και υπογραφές συμβολαίων θα είναι νόμιμες από την 6η Ιουλίου, έτσι το trade ανάμεσα στους Κινγκς και τους Νάγκετς που έστειλε τον Βαλαντσιούνας στους «Σβώλους», θα γίνει επίσημο την Κυριακή.

Ο Μαρκ Στάιν, μάλιστα επανήλθε με νεότερο ποστάρισμα στο «X», κάνοντας σύγκριση με την περσινή περίπτωση του Σάσα Βεζένκοφ που έμεινε ελεύθερος από τους Ράπτορς, για να συνεχίσει την καριέρα του στον Ολυμπιακό, τονίζοντας ότι: «Αν οι Νάγκετς επιλέξουν να μείνουν σταθεροί, ο Βαλανσίουνας δεν θα μπορέσει να εξασφαλίσει την άδεια της FIBA ​​για να παίξει στην Ελλάδα».

πηγη-sdna.gr
Share This Article
Follow:
Η ανεξάρτητη ηλεκτρονική εφημερίδα ενημέρωσης της Λαμίας και της Στερεάς Ελλάδας. Γιατί η ενημέρωση χρειάζεται άποψη.
Δεν υπάρχουν Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *