Σοβαρό τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε το βράδυ της Τρίτης λίγο μετά τις 21:00, στη συμβολή των οδών Χαλκομάτας και Μετεώρων, στη νότια πλευρά της πόλης της Λαμίας.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, μηχανάκι που κινούνταν επί της οδού Μετεώρων συγκρούστηκε σφοδρά με Ι.Χ. επιβατικό όχημα, στο οποίο επέβαινε ένας άνδρας περίπου 40 ετών και κατέβαινε κανονικά την οδό Χαλκομάτας με κατεύθυνση προς την Καβάφη.
Από τη σφοδρή σύγκρουση, οι δύο επιβαίνοντες στο μηχανάκι (νεαροί 17 και 18 ετών) εκσφενδονίστηκαν στο οδόστρωμα, με τον έναν εξ αυτών, τον 17χρονο να τραυματίζεται πιο σοβαρά και οι πρώτες πληροφορίες να μιλούν για διασωλήνωση.
Αμφότεροι μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Λαμίας για τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και φροντίδα. Ο οδηγός του Ι.Χ. δεν τραυματίστηκε.
Η πρόσκρουση ήταν τόσο ισχυρή που το μηχανάκι ακινητοποιήθηκε πάνω στην πόρτα του συνοδηγού του αυτοκινήτου.
Στο σημείο έσπευσε άμεσα η Τροχαία Λαμίας, η οποία προχώρησε σε διακοπή της κυκλοφορίας, προκειμένου να διενεργηθεί επιτόπια έρευνα για τις συνθήκες και τα ακριβή αίτια του ατυχήματος.
Προανάκριση για το περιστατικό βρίσκεται σε εξέλιξη.
Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.