Sky News: Κινέζοι χάκερς επιτέθηκαν στο υπουργείο Άμυνας της Βρετανίας

Lamianow.gr
Η ανεξάρτητη ηλεκτρονική εφημερίδα ενημέρωσης της Λαμίας και της Στερεάς Ελλάδας. Γιατί η ενημέρωση χρειάζεται άποψη.
1 Min Read

Πράκτορες της Κίνας χάκαραν το υπουργείο Άμυνας της Βρετανίας σύμφωνα με το Sky News.

-Advertisement-
ΠΑΠΑΙΩΑΝΝΟΥ

Το κράτος της Κίνας πρόκειται να κατηγορηθεί για δύο ή τρεις απόπειρες εισβολής υπαλλήλων του Υπουργείου Οικονομικών – συμπεριλαμβανομένου του προσωπικού.
Ανάμεσα στα στοιχεία βρίσκονται ονόματα και τραπεζικά στοιχεία που έχουν εκτεθεί στους χάκερς.Η κυβερνοεπίθεση αφορούσε ένα σύστημα μισθοδοσίας με το σημερινό προσωπικό της υπηρεσίας, ορισμένους αξιωματούχους και ορισμένους βετεράνους.

Ωστόσο, οι μισθοί θα πληρωθούν κανονικά τον τρέχον μήνα, διαβεβαιώνεται.Η κυβέρνηση δεν θα κατονομάσει τη χώρα που εμπλέκεται, αλλά το Sky News προχώρησε στην γνωστοποίηση ότι πρόκειται για την Κίνα.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, οι βουλευτές θα ενημερωθούν σήμερα Τρίτη (07.05.2024) για μια μαζική παραβίαση δεδομένων που έγινε στο υπουργείο Άμυνας της Βρετανίας.

-Advertisement-
ΑΣΤΙΚΟ ΚΤΕΛ ΛΑΜΙΑΣ

Το Υπουργείο Άμυνας ελπίζει ότι το προσωπικό δεν χρειάζεται να ανησυχεί για την ασφάλειά του, ενώ θα παρασχεθούν συμβουλές και υποστήριξη μέσα στις επόμενες ώρες.

newsit.gr, skynews.com

Share This Article
Follow:
Η ανεξάρτητη ηλεκτρονική εφημερίδα ενημέρωσης της Λαμίας και της Στερεάς Ελλάδας. Γιατί η ενημέρωση χρειάζεται άποψη.
Δεν υπάρχουν Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *