Ως διέξοδο σε όσους θα «δοκιμαστούν» από τον κορωνοϊό χαρακτήρισε το ποδόσφαιρο σε δηλώσεις που έκανε ο τεχνικός του ΟΦΗ Γιώργος Σίμος.

Σε καθεστώς lockdown μπαίνει από το Σάββατο (7/11) η Ελλάδα λόγω του κορωνοϊού, ωστόσο οι αγώνες για το πρωτάθλημα της Super League Interwetten, της Εθνικής ομάδας αλλά των Κυπέλλων Ευρώπη όπου και συμμετέχουν οι ελληνικές ομάδες θα συνεχιστούν κανονικά.

Ο τεχνικός του ΟΦΗ Γιώργος Σίμος, σε δηλώσεις που έκανε στην κάμερα του ΟΦΗ TV μίλησε για την εξέλιξη αυτή, τονίζοντας ότι το ποδόσφαιρο μπορεί να αποτελέσει διέξοδο για τον κόσμο και τους φιλάθλους, στην νέα αυτή δοκιμασία…

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για το νέο lockdown…: «Ξεκινάει άλλη μία δοκιμασία για όλους μας, για όλο τον κόσμο.Πιστεύω ότι και αυτή τη φορά, όπως και την προηγούμενη, όλοι οι φίλαθλοι θα δείξουν την απαραίτητη υπευθυνότητα όπως και πριν, την υπομονή και την αλληλεγγύη που χρειαζόμαστε για να περάσουμε από αυτή τη δοκιμασία που ξεκινάει από αύριο.»

Για την συνέχεια του πρωταθλήματος: «Είναι πολύ θετικό ότι οι αγώνες για το πρωτάθλημα θα συνεχιστούν… Αυτό δείνει ότι έχουμε λειτουργήσει πάρα πολύ υπεύθυνα όλες οι ομάδες και η λίγκα, με βάση τα πρωτόκολλα και ότι χρειάζεται προκειμένου να υπάρχει ασφάλεια για αυτό που κάνουμε . Το ποδόσφαιρο θα μπορέσει να δώσει συναισθήματα, να αποτελέσει μία διέξοδο για τον κόσμο και τους φιλάθλους. Έχουμε μια ωραία ευθύνη κι εμείς απέναντι στους φιλάθλους στις δύσκολες αυτές στιγμές, να τους μεταφέρουμε ωραίες εικόνες και ωραία συναισθήματα στα σπίτια τους.»

Για τον εντός έδρας αγώνα κόντρα στον Ολυμπιακό και τον στόχο της ομάδας του: «Στο ποδόσφαιρο κάθε αγώνας είναι πολύ σημαντικός. Σε κάθε αγώνα που δίνουμε μέσα στο γήπεδο έχουμε το κίνητρο για διάκριση, το κίνητρο για απόδοση, αλλά και για το καλύτερο αποτέλεσμα. Πόσο μάλλον όταν αντιμετωπίζουμε τον περυσινό πρωταθλητή… Μία ομάδα που αγωνίζεται αυτή τη στιγμή στους ομίλους του Champions League και τα πηγαίνει και αρκετά καλά. Αυτό αποτελεί ένα έξτρα κίνητρο για τους παίκτες μας, για όλους μας να αντιμετωπίσουμε μία τέτοια πρόκληση, μία πολύ καλή ομάδα. Για εμάς ο στόχος μας πρέπει να είναι ένας να εστιάσουμε στην δική μας απόδοση, να συνεχίσουμε και να κάνουμε ακόμα καλύτερη την απόδοση που είχαμε σε όλους τους αγώνες, με στόχο την βελτίωση έτσι ώστε να δημιουργήσουμε τις πιθανότητες για να πάρουμε το καλύτερο που μπορούμε από τον αγώνα.»

Για την μέχρι στιγμής εικόνα του ΟΦΗ…:«Σε όλα τα παιχνίδια που έχουμε δώσει μέχρι σήμερα και στον τελευταίο απέναντι στην ΑΕΚ, η ομάδα μας είχε μία καλή απόδοση. Σίγουρα η απόδοση που έχουμε στους αγώνες δεν ανταποκρίνεται στον βαθμολογικό πίνακα. Εμείς αυτό που πρέπει να συνεχίσουμε να κάνουμε είναι να δουλεύουμε όλο και περισσότερο με μεγαλύτερη πίστη, πάνω σε αυτό που θέλουμε να βλέπουμε σαν ποδόσφαιρο. Πιστεύω ότι βελτιώνοντας την απόδοσή μας θα έρθουν και τα αποτελέσματα».

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί:

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

You may also like