Την Τρίτη 29 Σεπτεμβρίου 2015 και ώρα 19:00 θα πραγματοποιηθεί συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου του Εργατικού Κέντρου Φθιώτιδας με τα παρακάτω θέματα:
1. Επικύρωση Πρακτικών
2. 3ο Μνημόνιο και εφαρμοστικοί νόμοι
3. Λήξη μετενέργειας Εθνικής Γενικής Συλλογικής Σύμβασης Εργασίας
4. ΛΑΡΚΟ
5. Προβλήματα εργαζομένων στο νομό μας
6. Οικονομικά
7. Ανακοινώσεις
Για το Διοικητικό Συμβούλιο
Ο Πρόεδρος Ο Γ. Γραμματέας
Κων/νος Τσιάμης Κων/νος Χαλάτσης

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.