Σύλλογος Παραπληγικών Στερεάς Ελλάδας: Έκκληση για βοήθεια προς άπορους συνανθρώπους μας εν’ όψει Πάσχα

Lamianow.gr
Lamianow.gr
2 Min Read

Η ανάρτηση του Συλλόγου Παραπληγικών Στερεάς Ελλάδας

Στα πλαίσια της προσπάθειάς μας για ενίσχυση του κοινωνικού παντοπωλείου τού Συλλόγου εν όψει των εορτών του Πάσχα….
Ο Σύλλογος Παραπληγικών Στερεάς Ελλάδας κάνει έκκληση προς τούς φίλους μας συμπολίτες και όχι μόνο….όποιος δήποτε μπορεί και έχει την δυνατότητα να φέρει στον σύλλογο φαγώσιμα προϊόντα μακράς διάρκειας..ρούχα παπούτσια παιχνίδια και ότι άλλο πιστεύει πως θα είναι χρήσιμο και χρηστικό για τους πολλούς φίλους και συνανθρώπους μας πού τα έχουν ανάγκη!!!! Ας κάνουμε ακόμη μία προσπάθεια όλοι μαζί…άς δώσουμε ένα χαμόγελο αισιοδοξίας σε πάρα πολλά πρόσωπα….
Την Κυριακή 29 Μαρτίου και ώρα 12μμ Ο Σύλλογος Παραπληγικών θα βρίσκεται στην κεντρική πλατεία της Στυλίδας για την εκδήλωση τής 5ης συνάντησης του κλάμπ της Bmw και με την αμέριστη συμπαράσταση των φίλων μας απ όλη την Ελλάδα
Με την παραχώρηση ενός αναπηρικού αμαξιδιου μέσα από την δράση μας με την συγκέντρωση πλαστικών καπακιων…Αλλά και την ενίσχυση του κοινωνικού παντοπωλείου με τρόφιμα και ρουχισμό!!!!απευθυνόμαστε στον απλό πολίτη τής Ανατολικής Φθιώτιδας να δείξει με την προσφορά του την ευαισθητοποίηση του σε θέματα κοινωνικού χαρακτήρα!!! Θα σας περιμένουμε όλους εκεί στην πλατεία Στυλίδας….Και όσοι φίλοι μας έχουν θέλουν να προσφέρουν κάτι….ΣΤΗΝ Λεωνιδου στο πολιτιστικό Κέντρο του Δήμου Λαμιέων…στον σύλλογο!!! ΓΙΑΤΊ ΌΛΟΙ ΜΑΖΊ ΜΠΟΡΟΎΜΕ ΠΟΙΌ ΠΟΛΛΆ!!!!
Γιατί υπάρχουν ακόμη ΆΝΘΡΩΠΟΙ!!!!!

Ακολουθήστε το  στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Λαμία, την Στερεά Ελλάδα και όχι μόνο, στο
   
Share this Article
Posted by Lamianow.gr
Follow:
Η ανεξάρτητη ηλεκτρονική εφημερίδα ενημέρωσης της Λαμίας και της Στερεάς Ελλάδας. Γιατί η ενημέρωση χρειάζεται άποψη.