Σενάρια για απαγόρευση συγκέντρωσης άνω των 50 ατόμων!

Ο επίκουρος καθηγητής στο Τμήμα Υγιεινής και Επιδημιολογίας Ιατρικής Σχολής ΕΚΠΑ , Γκίκας Μαγιορκίνης ανέφερε ότι είναι πιθανό να παρθούν νέα μέτρα για την αντιμετώπιση της πανδημίας του κορωνοϊού.

Συντακτική Ομάδα LamiaNow
Η συντακτική ομάδα του LamiaNow.gr καλύπτει την επικαιρότητα της Λαμίας, της Φθιώτιδας και της Στερεάς Ελλάδας, με έμφαση στην άμεση ενημέρωση, το τοπικό ρεπορτάζ και τις...
1 Min Read

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Add LamiaNow.gr on Google

Τον τελευταίο καιρό η Ελλάδα όπως και όλος ο κόσμος επιστρέφει σιγά σιγά σε μία κανονικότητα, χωρίς αυτό φυσικά να σημαίνει ότι ο κορωνοϊός εξαφανίστηκε από την μία μέρα στην άλλη.

Απόδειξη αυτού φυσικά είναι το γεγονός ότι βλέπουμε πως ο ΕΟΔΥ ανακοινώνει καθημερινά νέα κρούσματα, αλλά ευτυχώς λίγους θανάτους.

Την ίδια στιγμή, η έλευση των τουριστών στην χώρα μας μπορεί να είναι ευεργετική για την οικονομία, αλλά ταυτόχρονα επικίνδυνη καθώς μεγαλώνει ο κίνδυνος για δεύτερο κύμα κορωνοϊού.

Ο επίκουρος καθηγητής στο Τμήμα Υγιεινής και Επιδημιολογίας Ιατρικής Σχολής ΕΚΠΑ, Γκίκας Μαγιορκίνης, σε συνέντευξη του στον Ελεύθερο Τύπο της Κυριακής ξεκαθάρισε ότι δεν πρέπει να θεωρείται απίθανο να απαγορευτούν οι συγκεντρώσεις άνω των 50 ατόμων.

Ένα μέτρο φυσικά που σκοπό θα έχει να θωρακίσει το κοινωνικό σύνολο έναντι στην πανδημία του κορωνοϊού.

πηγή: SDNA

Δεν υπάρχουν Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Share This Article
Η συντακτική ομάδα του LamiaNow.gr καλύπτει την επικαιρότητα της Λαμίας, της Φθιώτιδας και της Στερεάς Ελλάδας, με έμφαση στην άμεση ενημέρωση, το τοπικό ρεπορτάζ και τις ανθρώπινες ιστορίες.