Σε επιφυλακή η Πολιτική Προστασία για τις χιονοπτώσεις και τις επόμενες ώρες – Ζώης Πολύζος: “Τα μηχανήματα δουλεύουν συνεχώς” (audio)

Σε επιφυλακή η Πολιτική Προστασία για τις χιονοπτώσεις και τις επόμενες ώρες - Ζώης Πολύζος: "Τα μηχανήματα δουλεύουν συνεχώς" (audio)

Ο προϊστάμενος Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας Ζώης Πολύζος, δήλωσε στον Lamia Polis 87,7 ότι ο μηχανισμός βρίσκεται  σε επιφυλακή, τα μηχανήματα δουλεύουν συνεχώς, ενώ σήμερα από το πρωί επιχείρησαν 51 οχήματα στην Φθιώτιδα, 36 στην Eυρυτανία και 16 στην Φωκίδα.

Σε επιφυλακή τα συνεργεία στο ύψος του Μπράλου καθώς μετά τις 12:00 ξεκίνησε χιονόπτωση. Τα συνεργεία της Περιφέρειας είναι και σε αυτό το σημείο με τόνους αλάτι και ότι χρειαστεί για τον αποχιονισμό. 

Στην περιοχή υπήρξε πρόβλημα τις νυχτερινές ώρες από πτώση βράχων και είχε διακοπεί η κυκλοφορία  στο ένα ρεύμα. Συνεργεία κατάφεραν να απομακρύνουν τα βράχια και η κυκλοφορία διεξάγεται κανονικά. 

Σύμφωνα με τον προιστάμενο Πολιτικής Προστασίας της Στερεάς Ζώη Πολύζο υπάρχει ο κίνδυνος  πλημμυρικών φαινομένων και για αυτό βρίσκονται σε επιφυλακή  για τις επόμενες ώρες που αναμένονται βροχοπτώσεις.

Ακούστε το ηχητικό απόσπασμα:

Share this Article
Leave a comment

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *