Μετά από μεγάλη περίοδο απουσίας από τα κοινά, ο πάτερ Δημήτρης Λουπασάκης – γνωστός από τη δράση του στους Αγίους Ισιδώρους Λυκαβηττου – εμφανίστηκε ξανά, αυτή τη φορά στα Χανιά.
Σύμφωνα με το ekklisiaonline, ο παπα Δημήτρης λειτουργεί σε ένα εκκλησάκι στα Χανιά, εκεί που πλήθος κόσμου συρρέει για να τον ακούσει.
Το ίδιο δημοσίευμα αναφέρει πως ο ίδιος ο Δημήτρης Λουπασάκης ήταν αυτός που, σε ηλικία 12 ετών, έχτισε το εκκλησάκι αυτό στην αυλή του σπιτιού του επί της οδού Μουρνιδών κοντά στη δεξαμενή Χανίων και το αφιέρωσε στον Άγιο Δημήτριο του οποίου φέρει το όνομα.
Δείτε βίντεο και φωτογραφίες





Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.