Σαντορίνη: «Μας απείλησαν ότι θα μας ρίξουν στο γκρεμό επειδή καταγράφαμε τα βασανιστήρια στα γαϊδούρια»

DESK
ΑπόDESK
Η συντακτική ομάδα του LamiaNow.gr καλύπτει την επικαιρότητα της Λαμίας, της Φθιώτιδας και της Στερεάς Ελλάδας, με έμφαση στην άμεση ενημέρωση, το τοπικό ρεπορτάζ και τις...

Καταγγελία για εκφοβισμό και απειλές έκαναν τα μέλη της οργάνωσης Network for Animals, τα οποία βρέθηκαν στη Σαντορίνη για να καταγράψουν τις άθλιες συνθήκες τις οποίες αναγκάζονται να υπομένουν τα γαϊδούρια που μεταφέρουν τουρίστες.

Σύμφωνα με την καταγγελία, δύο μέλη προσπάθησαν να καταγράψουν σε βίντεο τις συνθήκες όταν δέχθηκαν επίθεση από δέκα άνδρες που κρατούσαν μπαστούνια.

Οι εξαγριωμένοι άνδρες σύμφωνα με την καταγγελία απείλησαν τα μέλη της οργάνωσης ότι θα τα ρίξουν από γκρεμό αν επιστρέψουν.

«Δυστυχώς με τον ίδιο τρόπο αντιμετωπίζουν τα γαϊδούρια όταν δεν τους είναι χρήσιμα. Ο ιδιοκτήτης θα οδηγήσει το ζώο στην άκρη ενός γκρεμού και θα το ρίξει από εκεί στο κενό. Αυτοί οι άνθρωποι δεν νιώθουν τίποτα» προστίθεται στην ανακοίνωση της οργάνωσης για το επεισόδιο.

«Μας είπαν ότι αν επιστρέψουμε ποτέ, θα μας σκοτώσουν. Αυτές είναι σοβαρές απειλές και θα πρέπει οι ελληνικές αρχές να διεξάγουν έρευνα» δήλωσε σε δημοσιογράφους το μέλος της οργάνωσης Λουκ Μπάριτ που ήταν παρών στην επίθεση.

topontiki.gr

Share This Article
ΑπόDESK
Follow:
Η συντακτική ομάδα του LamiaNow.gr καλύπτει την επικαιρότητα της Λαμίας, της Φθιώτιδας και της Στερεάς Ελλάδας, με έμφαση στην άμεση ενημέρωση, το τοπικό ρεπορτάζ και τις ανθρώπινες ιστορίες.
Δεν υπάρχουν Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *