Σαν σήμερα: Μαλούκος Δημήτριος γεννηθείς στο Γαρδίκι Φθιώτιδος Αρχιπυροσβέστης – Ο ένας από τα 4 θύματα της φονικής πυρκαγιάς στον Υμηττό το 1998

DESK
ΑπόDESK
Η συντακτική ομάδα του LamiaNow.gr καλύπτει την επικαιρότητα της Λαμίας, της Φθιώτιδας και της Στερεάς Ελλάδας, με έμφαση στην άμεση ενημέρωση, το τοπικό ρεπορτάζ και τις...

Σαν σήμερα το 1998 έπεσαν στο καθήκον, κατά την κατάσβεση μεγάλης δασικής πυρκαγιάς στο δάσος του Καρέα στον Υμηττό, τέσσερις νέοι άνθρωποι που υπηρετούσαν στο Πυροσβεστικό Σώμα.

Αρχιπυροσβέστης Μαλούκος Δημήτριος, γεννηθείς το 1951 στο Γαρδίκι Φθιώτιδος. Είχε καταταχθεί στο Πυροσβεστικό Σώμα το 1975, ήταν έγγαμος και πατέρας δύο παιδιών. Υπηρέτησε στις Υπηρεσίες Λαυρίου, Θηβών και Αθηνών.

Screenshot 1

Αρχιπυροσβέστης Μαυραειδής Θεμιστοκλής, γεννηθείς το 1957 στην Άμφισσα. Είχε καταταχθεί στο Πυροσβεστικό Σώμα το 1981, ήταν έγγαμος και πατέρας δύο παιδιών. Υπηρέτησε στις Υπηρεσίες Άμφισσας, Οινοφύτων και Αθηνών.

• Πυροσβέστης Διαβολής Αλέξανδρος, γεννηθείς το 1972 στο Αιγάλεω Αττικής. Είχε καταταχθεί στο Πυροσβεστικό Σώμα το 1996, ήταν άγαμος και υπηρετούσε στην Δ.Π.Υ. Αθηνών.

• Εθελοντής Πυροσβέστης Καραμολέγκος Δημήτριος, 20 ετών. Ανήκε στην Εθελοντική Δασοπροστασία του Δήμου Καισαριανής από το 1995.

image 127

Από αριστερά προς δεξιά: ο Αρχιπυροσβέστης Δημήτριος Μαλούκος, ο Αρχιπυροσβέστης Θεμιστοκλής Μαυραειδής και ο Πυροσβέστης Αλέξανδρος Διαβολή

image 128

Ο εθελοντής δασοπυροσβέστης Δημήτρης Καραμολέγκος

Το εξώφυλλο της Καθημερινής στις 23 Ιουλίου 1998, μία μέρα μετά από την τραγική πυρκαγιά στον Καρέα

Το εξώφυλλο της Καθημερινής στις 23 Ιουλίου 1998, μία μέρα μετά από την τραγική πυρκαγιά στον Καρέα

Απόκομμα από το φύλλο της Καθημερινής που κυκλοφόρησε στις 23 Ιουλίου 1998, μία μέρα μετά το τραγικό συμβάν

Απόκομμα από το φύλλο της Καθημερινής που κυκλοφόρησε στις 23 Ιουλίου 1998, μία μέρα μετά το τραγικό συμβάν

Share This Article
ΑπόDESK
Follow:
Η συντακτική ομάδα του LamiaNow.gr καλύπτει την επικαιρότητα της Λαμίας, της Φθιώτιδας και της Στερεάς Ελλάδας, με έμφαση στην άμεση ενημέρωση, το τοπικό ρεπορτάζ και τις ανθρώπινες ιστορίες.
Δεν υπάρχουν Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *