Ρέθυμνο: Της επιτέθηκε στη μέση του δρόμου και την χτύπησε στο κεφάλι

Lamianow.gr
By Lamianow.gr Add a Comment
1 Min Read

Αναστάτωση προκλήθηκε χθες στο Ρέθυμνο εξαιτίας ενός άνδρα που επιτέθηκε σε μία γυναίκα.

-Advertisement-

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, όλα συνέβησαν στις 10 περίπου το βράδυ σε κεντρικό δρόμο του Ρεθύμνου όταν ένας 41χρονος πλησίασε μία 37χρονη γνωστή του και αφού καυγάδισαν την χτύπησε στο κεφάλι τραυματίζοντάς την.

Άμεσα στο σημείο κλήθηκε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που παρέλαβε την άτυχη γυναίκα και την μετέφερε στο νοσοκομείο Ρεθύμνου με τους γιατρούς να την υποβάλουν σε εξετάσεις. Πηγές αναφέρουν πως, ευτυχώς δεν κινδυνεύει η υγεία της.

Την ίδια ώρα, ενημερώθηκε για το περιστατικό και η αστυνομία που αφού ερεύνησε την υπόθεση προχώρησε στην σύλληψη του 41χρονου.

- Advertisement -
-Advertisement-

Σε βάρος του 41χρονου σχηματίστηκε δικογραφία για πρόκληση απλής σωματικής βλάβης και πλέον βρίσκεται αντιμέτωπος με τη δικαιοσύνη.

Πηγή: www.cretapost.gr

-Advertisement-
Share This Article
Follow:
Η ανεξάρτητη ηλεκτρονική εφημερίδα ενημέρωσης της Λαμίας και της Στερεάς Ελλάδας. Γιατί η ενημέρωση χρειάζεται άποψη.
Leave a Comment

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *