«Ρέστα» Παναθηναϊκού: Έρχεται ο Ουναχί, στο κάδρο και ο Ζίγες!

Ο Παναθηναϊκός φουλάρει για να ενισχύσει ακόμα περισσότερο το ρόστερ του και να αλλάξει την αγωνιστική του εικόνα. Κλεισμένος ο Ουναχί, σενάριο και για Ζίγες από Τουρκία.

Lamianow.gr Add a Comment
3 Min Read

Μια ανάσα από την απόκτηση του Αζεντίν Ουναχί είναι πλέον ο Παναθηναϊκός. Οι πράσινοι τα βρήκαν σε όλα με τη Μαρσέιγ για τον δανεισμό του ποδοσφαιριστή με – πολύ υψηλή – οψιόν αγοράς και φέρνουν έναν παίκτη πραγματικά από το… πάνω ράφι, που μπορεί να κάνει τη διαφορά στην Ελλάδα.

O Παναθηναϊκός έδωσε πολύ μεγάλη μάχη τις τελευταίες ώρες για να κάνει τον παίκτη δικό του, καθώς από τη στιγμή που είχε μπει στη… loan list της Μαρσέιγ υπήρξαν πάρα πολλοί μνηστήρες. Ωστόσο οι χειρισμοί των ανθρώπων της ομάδας τον φέρνουν πλέον ένα βήμα από τον Παναθηναϊκό, με τις πληροφορίες να αναφέρουν πως ο Μαροκινός έδωσε τη θετική του απάντηση και έρχεται στην Ελλάδα για να ενισχύσει σε αφάνταστο βαθμό τη μεσοεπιθετική γραμμή του Παναθηναϊκού.

Σε μια πραγματική μεταγραφική… βόμβα, η οποία όμως μπορεί να μην είναι και η μοναδική που θα κάνει ο Παναθηναϊκός μέσα στις επόμενες ώρες.

Στην Τουρκία μιλούν με σιγουριά για επαφές Παναθηναϊκού – Ζίγες

Την ίδια ώρα πληροφορίες του Sportal από την Τουρκία αναφέρουν πως τελικά η ελληνική ομάδα που έχει ασχοληθεί περισσότερο με την περίπτωση του Χακίμ Ζίγες δεν είναι ο Ολυμπιακός, ο οποίος και διέψευσε το θέμα, αλλά ο Παναθηναϊκός. Σύμφωνα με πηγές από τη γειτονική χώρα, οι πράσινοι έχουν προσεγγίσει τον Μαροκινό ποδοσφαιριστή που μπορεί να αγωνιστεί τόσο στα άκρα (αυτή είναι η φυσική του θέση), όσο και στον άξονα της μεσοεπιθετικής γραμμής.

Και εδώ μιλάμε για ένα πολύ μεγάλο όνομα του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου που μπορεί να κάνει τη διαφορά. Ο Ζίγες είναι φευγάτος εδώ και πολύ καιρό από τη Γαλατασαράι, πρόσφατα διέγραψε και όλες τις φωτογραφίες που είχε με τη φανέλα του, με τους Τούρκους το πρωί να τον στέλνουν στον Ολυμπιακό και να μιλούν για διαπραγματεύσεις που έχουν φτάσει σε επίπεδο ολοκλήρωσης του deal. Κάτι που έσπευσαν να διαψεύσουν οι ερυθρόλευκοι, με τις πληροφορίες του Sportal να αναφέρουν πως ο Παναθηναϊκός τον έχει για τα καλά στο κάδρο και ότι η περίπτωσή του είναι ανεξάρτητη απ’ αυτή του Ουναχί.

Επιπλέον, στον Παναθηναϊκό επεξεργάζονται και την περίπτωση να αποκτήσουν έναν ακόμα επιθετικό, πλην όμως το συγκεκριμένο ζήτημα έχει άμεση σχέση με το αν θα αποχωρήσει από το ρόστερ είτε ο Σπόραρ, είτε ο Γερεμέγεφ. Για τον Σλοβένο φαίνεται πως η Σλόβαν Μπρατισλάβας κάνει πίσω και κοιτάζει άλλες επιλογές, με τον Παναθηναϊκό πάντως να είναι έτοιμος σε κάθε περίπτωση να κάνει κίνηση για παίκτη. Παίκτη που δεν είναι άγνωστος στο ελληνικό κοινό.

sportal.gr

Share This Article
Leave a comment

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Exit mobile version