Τους υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους για το Δήμο Λαμίας παρουσίασε το πρωί της Κυριακής στη Λαμία ο επικεφαλής του συνδυασμού “ΛΑΜΙΑ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ” Παναγιώτης Στασινός.

Παρουσία εκατοντάδων συμπολιτών μας, βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ Φθιώτιδας καθώς και των υποψηφίων Περιφερειακών Συμβούλων με τον Δημήτρη Αναγνωστάκη ο κ. Στασινός ανακοίνωσε τους 50 πρώτους υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους πραγματοποιώντας παράλληλα δριμεία επίθεση στη νυν αλλά και τις προηγούμενες δημοτικές αρχές που όπως τόνισε χαρακτηριστικά: “…20-30 άτομα τα οποία αλλάζουν διοικητικές θέσεις από τον έναν συνδυασμό στον άλλο συνεχίζουν να ζητούν την ψήφο των συμπολιτών μας για να αποτελειώσουν αυτό που έκαναν μέχρι τώρα.


Αποσπάσματα της ομιλίας του υποψήφιου Δημάρχου Λαμιέων Παναγιώτη Στασινού. Τον προλόγισε ο υποψήφιος του συνδυασμού Θανάσης Μιχαηλίδης.


Είναι αυτοί που επί των ημερών τους υπεξαιρέθηκαν εκατομμύρια ευρώ από τα δημοτικά ταμεία, αυτοί που άφησαν ανοχύρωτο στην κρίση. Αυτοί που έφεραν τα ΜΑΤ για να απολύσουν τους εργαζόμενους για να ιδιωτικοποιήσουν την καθαριότητα. Αυτοί που παίρνουν αποφάσεις ερήμην των πολιτών μέσα σε κλειστά δημοτικά συμβούλια. Είναι οι ίδιοι που μας λένε ότι στα ταμεία υπάρχουν εκατομμύρια την ώρα που η αγορά στενάζει. Οι ίδιοι που δεν έχουν μελέτες για να απορροφηθούν χρηματοδοτικά προγράμματα αφού οι χρηματοδοτήσεις για τον δήμο είναι στο χαμηλότερο επίπεδο στην Στερεά…”, τόνισε μεταξύ άλλων ο κ. Στασινός.

 


Οι υποψήφιοι

[embeddoc url=”https://lamianow.gr/wp-content/uploads/2019/04/Παρουσίαση-του-ψηφοδέλτιου-21.04.-2019.xlsx” download=”all” viewer=”microsoft”]


Δείτε την παρουσίαση των υποψηφίων


ΔΕΙΤΕ ΕΙΚΟΝΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ

                                                                                                                     

 

Lamianow.gr
Η ανεξάρτητη ηλεκτρονική εφημερίδα ενημέρωσης της Λαμίας και της Στερεάς Ελλάδας. Γιατί η ενημέρωση χρειάζεται άποψη.

7 Comments

 1. Τα είπες όλα σε μια πρόταση.Κοιταζω τις φωτογραφίες απο τα εγκαίνια του Σταυρογιαννη,και νομίζω με αυτούς που τον πλαισιώνουν,ότι βλεπω τα ψηφοδέλτια του Κοτρωνια!!!Ας ψηφίσει ότι θέλει ο καθενας,αλλά στείλτε στον αγύριστο αυτούς τους κυφηνες,που έχουν κάνει τα κοινά του Δήμου επάγγελμα.

 2. Ρε συ,ντροπή των σχολιαστών,εσυ που δεν ξέρεις που πας και τι γυρεύεις είσαι άσχετος ή στημένος;
  Τι είναι αυτά που λες;
  Λοιπόν για να βάλουμε τα πράγματα στην σωστή θέση τους από όσο ξέρω,και ξέρω καλά ο Στασινός αρνήθηκε να κατέβει με όσους αναφέρεις αν και αυτοί του πρότειναν και ήθελε να κατέβει μόνος του με την ΠΕΠΛΑ.
  Οταν έγινε η πρόταση από την Πολις και μετά από πολύ σκέψη και συζήτηση στη ΠΕΠΛΑ έγινε αποδεκτή.
  Τόσο απλά.
  Όλα τα αλλά τα γράφεις μάλλον γιατί κάτι σε πείραξε.

  Πες μας την αλήθεια.
  Είσαι ένας πια αυτούς τους 20-30 που καταγγέλλει ο Στασινός;

 3. Ξεκολλλατε φίλοι μου να βγει όποιος να είναι εκτός του σημερινού ανύπαρκτου,είναι ο μόνος που έκανε διοίκηση από τους υποψηφίους.Μία πενταετία που γύρισε πίσω τουλάχιστον 30 χρόνια την πόλη μας,ήρθε ο καιρός ανεξαρτήτου προτιμήσεως για το καλό της πόλης να του γυρίσουμε και μεις την πλάτη και να τον στείλουμε σπίτι του!

 4. Βρε Σταυρογιαννόπληκτε τι σαχλαμαριτσες γράφεις;
  Τι έγινε σε πείραξε η χθεσινή συγκέντρωση;
  Εμείς τον Στασινό τον ξέρουμε καλά 40 χρόνια εσυ μάλλον τώρα ήρθες στη Λαμία φαίνεται.
  Η μήπως μένεις σε άλλη πόλη;

 5. Αφού έφαγε πόρτα από υποψήφιο της ΝΔ και ΠΑΣΟΚ έτρεξε στον Συριζα. Άμα βγάλεις υποψήφιους, κομματικό μηχανισμό ΣΥΡΙΖΑ από βουλευτές μέχρι υποψήφιους του Αναγμωστάκη, δεν γεμίζει ούτε ταξί…Για να γεμίσει το ψηφοδέλτιο έβαλε από την γυναίκα του μέχρι και φοιτητές που σπουδαζουν στην Κρήτη. Όλα μπας και γίνει αντιδήμαρχος στα πλαίσια μετεκλογικης συνεργασίας λόγω απλής αναλογικής. Κρίμα μόνο για τους υποψήφιους του που δεν τον ξέρουν. Απλά αξιολύπητος

 6. Ποιον λες 16.49?

 7. Όλα τα κλεφτά ο ΟΦΟΑ (Οπου Φυσάει Ο Άνεμος)…από Παπαδημα σε Μπατζελή και τώρα Συριζανελ αρκεί να μην υπηρετήσει σε τμήμα ο γλοιώδης!

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

You may also like