Την υποψηφιότητα για τον Δήμο Λαμιέων ανακοίνωσε το μεσημέρι της Τετάρτης ο επικεφαλής της ΠΕΠΛΑ Παναγιώτης Στασινός. “Λαμία στο Κέντρο” είναι το όνομα της παράταξης του η οποία όπως τόνισε ο ίδιος: “…έχει σκοπό να ξεπεράσει τις παθογένειες του χθες και να χτίσει την επόμενη μέρα δίνοντας φωνή και βήμα στους πολίτες”.

“Η απόφασή μου αυτή είναι προϊόν βαθιάς σκέψης μα και γνώσης που απορρέει από την πολύχρονη εμπειρία μου στα έδρανα της τοπικής αυτοδιοίκησης ενώ θα πρέπει να τονιστεί πως δεν αποτελεί μόνο προσωπική επιλογή αλλά και παρότρυνση πολλών συμπολιτών μου. Γνωρίζοντας πως δεν είναι κάτι απλό το να θέσει κανείς τις δυνάμεις του αλλά και την εμπειρία των δέκα τελευταίων ετών συνεχούς παρουσίας στον Δήμο για να ηγηθεί ενός πολυσυλλεκτικού συνδυασμού που σκοπό έχει την πραγματική ανασυγκρότηση του Δήμου μας, αλλά είναι ταυτόχρονα πρόκληση και πρόσκληση για όλους τους σκεπτόμενους πολίτες του τόπου μου, σας καλώ να γίνουμε συνοδοιπόροι στο αύριο του Δήμου Λαμιέων” τόνισε μεταξύ άλλων ο κ. Στασινός.

Όσον αφορά τα άτομα που θα τον πλαισιώσουν τόνισε:
“Η ομάδα των ανθρώπων που με στηρίζει σε αυτή την προσπάθεια προέρχεται από πολλούς διαφορετικούς ιδεολογικούς χώρους αλλά μας συνδέει όλους η αγάπη και η διάθεση προσφοράς για την πόλη που ζούμε,την Λαμία μας. Και δεν είναι μόνο αυτό. Είναι και το γεγονός ότι είμαστε όλοι μας Λαμιώτες, ζούμε στην πόλη, ζούμε από την πόλη, ζούμε για την πόλη. Δεν είμαστε ούτε περαστικοί, ούτε εφήμεροι, δεν είναι η καρέκλα και το αξίωμα που μας ενδιαφέρει αλλά οι δρόμοι, οι πλατείες, οι γειτονίες της Λαμίας, το σχέδιό μας δεν έχει ούτε μπορεί να περιοριστεί στους τέσσερις τοίχους ενός γραφείου, απλώνεται από τη Δίβρη μέχρι την Παύλιανη κι από το Δέλτα του Σπερχειού και τις Θερμοπύλες μέχρι το Γοργοπόταμο που έγραψε τη δίκη του σελίδα στην Ιστορία”.

Στο πλευρό του Παναγιώτη Στασινού κατά την διάρκεια της παρουσίασης ήταν οι κυρίες Αγγέλα Μπαρτσιώκα, Τάνια Μπαξεβανάκη και οι κύριοι Γιώργος Γκέκας, Παναγιώτης Ριζάκος, Νίκος Πάπουτσας αλλά και ο Γιώργος Παπανικολάου -ανεξάρτητος- πρώην πρόεδρος του Οικονομικού Επιμελητηρίου και πρώην Διευθυντής της Αγροτικής Τράπεζας.  Το προσεχές διάστημα θα ανακοινωθούν και τα υπόλοιπα στελέχη της παράταξης.


Λίγα λόγια για το σήμα

Η ονομασία του ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ είναι «ΛΑΜΙΑ στο ΚΕΝΤΡΟ», ένα όνομα σύντομο, δυναμικό, αποφασιστικό που αποτυπώνει καθαρά το στόχο της συγκεκριμένης συνεργασίας ΠΕΠΛΑ & ΠΟΛΙΣ και ανεξάρτητων δημοτώνκαθώς και το όραμα του ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ.

Εκδηλώνει την επιθυμία ενός ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ, μιας ομάδας ανθρώπων,  να τοποθετήσουν στο κέντρο των δράσεών τους τη Λαμία και να δουλέψουν μεθοδικά ώστε να τη φέρουν ξανά στο κέντρο της Ελλάδας και των εξελίξεων. Υποδηλώνει την επιθυμία όλων, να ενεργοποιήσουν το σύνολο των πολιτών ώστε να δουλέψουν ώστε να γίνει η Λαμία μια σύγχρονη πόλη. Σχεδιάζουμε ένα συνδυασμό που πρωταγωνίστρια των σχεδίων του θα είναι η Λαμία, που  θα έχει ως στόχο τη δημιουργία ενός δικτύου ενεργών πολιτών που θα βοηθήσουν στο σχεδιασμό μιας σύγχρονης πόλης.

Το λογότυπο είναι ένας κύκλος στο κέντρο.  Ο κύκλος, είναι το σύμβολο της ολότητας. Εμπεριέχεται από την συμβολική ενέργεια της πληρότητας, και υποδηλώνει το ταυτόχρονο. Συμβολίζει την τελειότητα, την αιωνιότητα και την αποκατάσταση της αρμονίας. Στη συγκεκριμένη περίπτωση ο κύκλος συμβολίζει το στόχο του ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ. Τοποθετούμε στο επίκεντρο των ενεργειών, των εργασιών και των συνεργασιών τη Λαμία.

Οι κύκλοι που παρουσιάζονται εντός του βασικού κύκλου βρίσκονται σε κίνηση, τείνουν να τοποθετηθούν στο κέντρο, να ενωθούν ο ένας με τον άλλο, να συνεργαστούν για ένα κοινό σκοπό. Υποδηλώνουν τις 5 Δημοτικές Ενότητες του Δήμου Λαμιέων, που με την πάροδο του χρόνου έρχονται όλο και πιο κοντά, πλησιάζουν η μια την άλλη, συνεργάζονται, ενώνονται, γίνονται ένα. Τα χρώματα που επιλέγονται αρχικά είναι τα τρία βασικά χρώματα, από την επαφή των οποίων θα προκύπτει μια πληθώρα χρωμάτων. Τα χρώματα αυτά υποδηλώνουν το αποτέλεσμα της συνεργασίας αυτών με σκοπό να ξαναέρθει η ΛΑΜΙΑ στο ΚΕΝΤΡΟ της σκέψης και των πράξεών μας. Υποδηλώνουν ένα Δήμο που είναι το αποτέλεσμα της συνεργασίας όλων των Δημοτικών Ενοτήτων του.


Διαβάστε παρακάτω ολόκληρη την ομιλία του υποψήφιου Δημάρχου Λαμιέων Π.Στασινού

[embeddoc url=”https://lamianow.gr/wp-content/uploads/2019/02/Π-ΣΤΑΣΙΝΟΣ-ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ.docx” download=”all” viewer=”microsoft”]

Lamianow.gr
Η ανεξάρτητη ηλεκτρονική εφημερίδα ενημέρωσης της Λαμίας και της Στερεάς Ελλάδας. Γιατί η ενημέρωση χρειάζεται άποψη.

6 Comments

  1. ΠΑΝΤΩΣ ΛΥΣΗ ΣΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΑ ΑΔΕΣΠΟΤΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΡΟΜΑ, ΣΙΓΟΥΡΑ ΔΕΝ ΘΑ ΔΩΣΕΙ!

  2. ΧΩΡΙΣ ΣΧΟΛΙΑ

  3. ΡΟΥΛΑΑΑΑ,ΔΕ Σ ΑΡΕΣΕ? ΣΑΡΑΚΑΤΣΑΝΟ ΘΕΣ ΟΡΕ? ΠΟΛΥ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΕ ΚΟΒΩ. ΤΟ ΜΑΝΤΡΙ ΠΡΟΣΕΧΕ

  4. Καλή επιτυχία σε όλη την ομάδα!
    Παναγιωτη σε ξέρουμε και θα σε στηρίξουμε.
    Προχωρά σε ακολουθούμε.

  5. Γιατρέ μας φόρτωσες τον σταυρογιάννη αυτό δεν το ξεχνάμε οπότε 5% και πολύ σου είναι

  6. Ομιλία με περιεχόμενο και ποιοτικό λόγο αλλά … έπρεπε να την κάνει λίγο πρόβα ο ομιλητής!!!

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

You may also like