“Με αίσθημα ευθύνης σας παρουσιάζουμε τις βασικές αρχές της ιδρυτικής διακήρυξης του ανεξάρτητου δημοτικού συνδυασμούΔΥΝΑΜΗ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗΣ”, αναφέρει στο Δελτίο Τύπου που απέστειλε στα ΜΜΕ ο υποψήφιος δήμαρχος Μακρακώμης Γιώργος Χαντζής, παρουσιάζοντας το όνομα και την ιδρυτική διακήρυξη του συνδυασμού του.

Διαβάστε την Ιδρυτική Διακήρυξη του Συνδυασμού

Με αίσθημα ευθύνης σας παρουσιάζουμε τις βασικές Αρχές της Ιδρυτικής Διακήρυξης του νέου μας ανεξάρτητου Δημοτικού Συνδυασμού «ΔΥΝΑΜΗ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗΣ»

Πρόκειται για μια συλλογική και πολυσυλλεκτική κίνηση, που έγινε με μοναδικό γνώμονα το καλό του τόπου μας και είναι πέρα και πάνω από προσωπικά και κομματικά συμφέροντα.

Η νέα αυτή Δημοτική Παράταξη έχει γερές βάσεις, δύναμη και προοπτική. Την απαρτίζουμε άνθρωποι που αγαπάμε το Δήμο μας και νιώθουμε θλίψη και θυμό για τη μιζέρια και την εγκατάλειψή  του.

Έχουμε μάθει να δουλεύουμε σκληρά, ομαδικά, να συνθέτουμε, να συνυπάρχουμε, να αφουγκραζόμαστε τον άνθρωπο της διπλανής πόρτας και να τον στηρίζουμε όταν έχει ανάγκη. Θέλουμε να δούμε τους συνδημότες μας να χαμογελούν ξανά. Και θα τα καταφέρουμε.

Βασικός μας στόχος να ενεργοποιήσουμε δημιουργικά τους νέους μας. Πιστεύουμε σε αυτούς και τους θέλουμε ενεργούς πολίτες και όχι παρατηρητές. Γιατί οι νέοι μας έχουν τη δύναμη, την τεχνογνωσία, τις φρέσκες ιδέες και το μεράκι, για να αλλάξουν τα δεδομένα και να συμβάλουν καθοριστικά στην ανάπτυξη του τόπου μας.

Θέλουμε ένα Δήμο καθαρό, οργανωμένο, τεχνολογικά και λειτουργικά «έξυπνο», φιλόξενο, με αναβαθμισμένες υποδομές, πιο ανθρώπινο και προστατευτικό, ειδικά για τους συμπολίτες μας που σηκώνουν ήδη πολλά βάρη.

Δυστυχώς στο ΔΗΜΟ ΜΑΚΡΑΚΩΜΗΣ χάθηκε πολύτιμος χρόνος τα τελευταία χρόνια.

Για το λόγο αυτό επιδιώκουμε:

► Να αξιοποιήσουμε τις κοινωνικές δυνάμεις που βρίσκονται στους πολιτιστικούς, κοινωνικούς, αθλητικούς, επαγγελματικούς και άλλους συλλόγους και φορείς του Δήμου, στηρίζοντας τις υπάρχουσες δράσεις τους και ενισχύοντας τη συμβολή τους στην τοπική κοινωνία.

► Να αναζητήσουμε τα χρηματοδοτικά προγράμματα της Ευρωπαϊκής Ένωσης για τα βασικά έργα υποδομής που είναι αναγκαία γα την ανάπτυξη της περιοχής μας.

► Να στηρίξουμε τις υπάρχουσες τοπικές επιχειρήσεις του Δήμου μας, με την προώθηση των τοπικών προϊόντων μας.

► Να δώσουμε φωνή στους δημότες μας μέσα από συχνές τοπικές συνελεύσεις.

► Να φροντίσουμε, να αναδείξουμε και να κάνουμε πόλο έλξης τα πανέμορφα χωριά μας, που είναι σχεδόν εγκαταλειμμένα.

► Και φυσικά να βελτιώσουμε την ποιότητα ζωής όλων των δημοτών μας κάνοντας καλύτερη και πιο άνετη την καθημερινότητά τους.

Ο χάρτης της Τοπικής Αυτοδιοίκησης αλλάζει. Ξέρουμε ότι θα χρειαστούν συγκρούσεις και ανατροπές. Είμαστε όμως αποφασισμένοι να ανακτήσουμε το χαμένο έδαφος.

Δεν υπάρχουν άλλα περιθώρια. Ήρθε η ώρα, ο Δήμος Μακρακώμης να μπει στο δρόμο της ανάπτυξης.

Με πίστη και πάθος, προσηλωμένοι στο καθήκον και στο στόχο, όλοι μαζί μπορούμε να χαράξουμε ένα ελπιδοφόρο μέλλον στην Τοπική Αυτοδιοίκηση για τη Δυτική Φθιώτιδα, κόντρα σε εκείνους που θέλουν να μας διχάσουν κόντρα σε εκείνους που πιστεύουν στο εγώ και όχι στο εμείς.

Απευθύνουμε ανοιχτή πρόσκληση – κάλεσμα, προς όλες και όλους, να πορευτούμε μαζί δυναμικά και δημιουργικά, κάνοντας μια καινούργια αρχή με συμμάχους τον ειλικρινή διάλογο, τη συνεργασία, τη διάθεση για προσφορά και την όρεξη για δουλειά, χτίζοντας τα επόμενα χρόνια το Δήμο που ονειρευόμαστε.

Ανεξάρτητος Συνδυασμός «ΔΥΝΑΜΗ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗΣ»

Γιώργος Χαντζής – Υποψήφιος Δήμαρχος

ΣΥΝΤΟΜΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

Ο Γεώργιος Χαντζής Γεννήθηκε στη Δυτική Φθιώτιδα, στην Σπερχειάδα, το 1971. Είναι οδοντίατρος και ορθοδοντικός με σπουδές στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο της
Θεσσαλονίκης στην Οδοντιατρική Σχολή. Είναι παντρεμένος με την Ελένη Λάμπρου από την Μακρακώμη και έχει μια κόρη. Έχει διατελέσει Δημοτικός Σύμβουλος και
Αντιδήμαρχος του Δήμου Σπερχειάδας, Πρόεδρος της της ποδοσφαιρικής ομάδας του ΑΤΡΟΜΗΤΟΥ ΣΠΕΡΧΕΙΑΔΑΣ και μέλος της ποδοσφαιρικής ομάδας Ένωσης Μακρακώμης Σπερχειάδας.
Lamianow.gr
Η ανεξάρτητη ηλεκτρονική εφημερίδα ενημέρωσης της Λαμίας και της Στερεάς Ελλάδας. Γιατί η ενημέρωση χρειάζεται άποψη.

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

You may also like