Προβληματισμό έχει προκαλέσει σε αρκετούς στο Μέγαρο Μαξίμου ο τρόπος με τον οποίο λειτουργεί το τελευταίο διάστημα ο Άδωνις Γεωργιάδης.
Σύμφωνα με ρεπορτάζ της Καθημερινής, «ο υπουργός Ανάπτυξης, στις συχνές τηλεοπτικές εμφανίσεις του, στις οποίες έχει επιστρέψει εσχάτως μετά ένα διάλειμμα κάποιων εβδομάδων, εκφράζει απόψεις που είναι στο όριο της κυβερνητικής γραμμής, χρησιμοποιώντας πολύ δεξιά ρητορική στο προσφυγικό, η οποία σαφώς και έχει ακροατήριο εντός των ψηφοφόρων της Ν.Δ., θέλει, ωστόσο, τη σωστή δοσολογία, καθώς μπορεί να τροφοδοτήσει εκτράχυνση του προβλήματος».
Ο Άδωνις Γεωργιάδης, να θυμίσουμε, συνεχίζει να αποτελεί την εξαίρεση στα δημοκρατικά κόμματα που έχουν εξαλείψει τον όρο «λαθρομετανάστης», ενώ υπάρχει και σχετική οδηγία από εισαγγελέα του Αρείου Πάγου.
Ενώ, δηλαδή, σχεδόν όλοι οι βουλευτές των δημοκρατικών κομμάτων που έχουν περάσει από το ελληνικό κοινοβούλιο τα τελευταία χρόνια έχουν φροντίσει να απουσιάσει η λέξη αυτή από τον λόγο τους, ο Άδωνις Γεωργιάδης παραμένει αμετανόητος, μιλώντας απαξιωτικά για πρόσφυγες και μετανάστες, που στην προσπάθειά τους να βρουν ένα καλύτερο αύριο βρέθηκαν στη χώρα μας.
πηγή: gazzetta.gr
Αφήστε μια απάντηση
Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο [email protected] για την άμεση αφαίρεσή του.

Σιγά τα «αίματα». Ο κ. Γεωργιάδης για την «καρέκλα», έφυγε από τον πατριωτικό χώρο (ΛΑ.ΟΣ), από τον Ιανουάριο 2012 (πήγε Ν.Δ με Σαμαρά & συνεχίζει…).
Η «πηγή» που τα λέει αυτά, που το βρήκε το ¨Πρόσφυγας¨? Αυτή η ιδιότητα είναι καθορισμένη από τον ΟΗΕ, εδώ & χρόνιααα…καμία σχέση, οι παράνομοι μετανάστες, που ήρθαν ακάλεστοι & υποβάθμισαν τα πάντα (πολιτισμό, ασφάλεια, οικονομία, τουρισμό, κ.λ.π).