Προς ΕΡΤ οδεύει και η ΑΕΚ, όπως αποκαλύπτει η «Live Sport».
Μετά την συμφωνία με τον ΠΑΟΚ, η δημόσια τηλεόραση φαίνεται πως τα βρίσκει και με τους «κιτρινόμαυρους», για την αγορά των τηλεοπτικών δικαιωμάτων της ερχόμενης σεζόν. Το δημοσίευμα αναφέρει πως οι δύο πλευρές ξεκίνησαν ξανά τις συζητήσεις και βρίσκονται σε ανοιχτή επικοινωνία, με τους ανθρώπους της ΑΕΚ να θέτουν ως προϋπόθεση για τη «μετακόμιση» να πάρουν τα ίδια λεφτά που έχει συμφωνήσει ο ΠΑΟΚ, δηλαδή 7,5 εκατομμύρια ευρώ.
Αυτό που μένει, είναι να εγκριθεί στην Γενική Συνέλευση των μετόχων της ΕΡΤ, που αναμένεται να γίνει σήμερα. Αν η απάντηση της Γ.Σ είναι θετική, αναμένεται να πέσουν οι υπογραφές μέχρι και την επόμενη εβδομάδα, αφού, ανεξάρτητα από το εκλογικό αποτέλεσμα, το κονδύλι είναι εξασφαλισμένο.
Στη… σειρά για συμφωνία βρίσκεται και ο ΟΦΗ, καθώς το συμβόλαιό του με τη Nova έχει λήξει, ενώ στη συνέχεια θα συζητηθεί και η πιθανότητα συμφωνίας με τη Super League 2.
Αφήστε μια απάντηση
Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο [email protected] για την άμεση αφαίρεσή του.

ΕΚΛΟΓΕΣ ΕΙΝΑΙ ……ΜΟΙΡΑΖΟΥΝ ΧΡΗΜΑΤΑ…….ΜΗΠΩΣ ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΘΕΙ ΝΑ ΤΑ ΔΩΣΟΥΝ ΟΙ ΙΔΙΟΙ…….. ΕΡΩΤΗΜΑ: ΑΝ ΠΑΡΕΙ Η ΑΕΚ ΚΑΙ Ο ΠΑΟΚ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ….ΤΟΤΕ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΟΣΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ…..ΓΙΑΤΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ………. !!! ΑΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ.
ΠΡΟΤΑΣΗ . Η ΕΡΤ …..ΔΗΛΑΔΗ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ….ΔΙΝΕΙ ΧΡΗΜΑΤΑ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΙΚΡΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΠΙΟ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ…..ΟΙ ΜΕΓΑΛΟΙ ….ΑΣ ΑΠΟΔΕΙΞΟΥΝ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΟΙ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΣ ΧΡΗΜΑΤΑ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ …..ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΡΑΤΙΚΟ ΚΟΡΒΑΝΑ……!!!