Προκλητικός Μπαλάσκας: «Μπορεί να έχω ακούσει μια φορά για ένα blowjob εν ώρα υπηρεσίας» (vid)

DESK
ΑπόDESK
Η συντακτική ομάδα του LamiaNow.gr καλύπτει την επικαιρότητα της Λαμίας, της Φθιώτιδας και της Στερεάς Ελλάδας, με έμφαση στην άμεση ενημέρωση, το τοπικό ρεπορτάζ και τις...

Ο Σταύρος Μπαλάσκας βρέθηκε σε τηλεοπτική εκπομπή και προκάλεσε την αντίδραση των παρουσιαστών με τα… γαλλικά του.

Καλεσμένος στην εκπομπή «Weekenders» του ΑΝΤ1 ήταν ο Σταύρος Μπαλάσκας το πρωί του Σαββάτου (21/6) Ο αστυνομικός αναλυτής μεταξύ άλλων σχολίασε, το βίντεο με τους δύο αστυνομικούς στην Κύπρο που πιάστηκαν από κάμερα σε ερωτικές περιπτύξεις σε κοινή θέα.

«Αυτός ο τσόγλανος ο αστυνομικός της Κύπρου, αυτό το τσογλάνι που πήρε τα ονόματα και τα στοιχεία των δύο ανθρώπων και τα έδωσε στους δημοσιογράφους πρέπει να εντοπιστεί», είπε αρχικά ο Σταύρος Μπαλάσκας, με τον Θανάση Πάτρα να του επισημαίνει: «Εντάξει τώρα, μην κάνουμε χαρακτηρισμούς».

Σε άλλο σημείο της κουβέντας, ο Σταύρος Μπαλάσκας ανέφερε: «Σε όλες τις επαγγελματικές τάξεις και στους αστυνομικούς και στους πυροσβέστες και στους δημοσιογράφους και στους πολιτικούς… παντού δεν γίνεται; Δεν έχουμε τέτοια φαινόμενα; Εγώ μπορεί να έχω ακούσει μια φορά, ρε παιδί μου, για ένα blowjob εν ώρα υπηρεσίας».

Τότε ο Δημήτρης Πανόπουλος αντέδρασε με τις ακατάλληλες λέξεις που ξεστόμισε ο αστυνομικός αναλυτής. «Εντάξει, σήμερα πραγματικά δεν παίζεσαι», του είπε χαρακτηριστικά ο παρουσιαστής. Στο κλείσιμο του θέματος και αμέσως μετά την αναγγελία του διαγωνισμού της εκπομπής, ο Σταύρος Μπαλάσκας ανέφερε στους δύο οικοδεσπότες: «Η αστυνομία δεν έχει αυτό το προνομιούχο αμάξι που δίνετε εσείς, αυτό είναι αμαξάρα, είναι και γ@μώ τα αμάξια! Να το έπαιρνα στη γυναίκα μου!».

«Εντάξει, σήμερα έχει δώσει ρεσιτάλ!», απάντησε ο Θανάσης Πάτρας, ενώ ο Δημήτρης Πανόπουλος του επισήμανε με χιούμορ: «Να σου πω, ήρθε η αστυνομία για να μας βάλει φυλακή και θα πας μόνος σου τελικά».

Δείτε το απόσπασμα

πηγή gazzetta.gr

Share This Article
ΑπόDESK
Follow:
Η συντακτική ομάδα του LamiaNow.gr καλύπτει την επικαιρότητα της Λαμίας, της Φθιώτιδας και της Στερεάς Ελλάδας, με έμφαση στην άμεση ενημέρωση, το τοπικό ρεπορτάζ και τις ανθρώπινες ιστορίες.
Δεν υπάρχουν Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *