Προκλητικά αμετανόητος εμφανίστηκε σε μήνυμά του, ο καταδικασθείς Ηλίας Κασιδιάρης χωρίς να αναφέρει σε αυτό ούτε μία φορά την λέξη Χρυσή Αυγή.

Αμετανόητος σε μήνυμα του στο YouTube εμφανίστηκε ο Ηλίας Κασιδιάρης, στην πρώτη του αντίδραση μετά καταδίκη της Χρυσής Αυγής ως εγκληματική οργάνωση από το Τρμελές Εφετείο Κακουργημάτων απόφαση η οποία καταδίκασε και τον ίδιο.

Στο συγκεκριμένο βίντεο ο Κασιδιάρης, ο οποίος βρίσκεται εν αναμονή της ποινής που θα του επιβληθεί η οποία θα γίνει γνωστή, την προσεχή εβδομάδα, δεν αναφέρει σε αυτό ούτε μία φορά την λέξη Χρυσή Αυγή.

Με τον τρόπο αυτό, ο ίδιος διαχωρίζει την θέση του από τους υπόλοιπους κατηγορούμενους, ενώ ως επικεφαλής του φορέα «Έλληνες για την πατρίδα» έσπευσε να ζητήσει την στήριξη από τους οπαδούς του αναφέροντας χαρακτηριστικά: «Αντιμετώπισα ανάλογες διώξεις και πριν από λίγα χρόνια. Και τις αντιμετώπισα με επιτυχία. Καθώς κατάφερα να βγω βουλευτής και μέσα από τη φυλακή. Είμαι έτοιμος να αντιμετωπίσω με την ίδια στωικότητα ανάλογες δοκιμασίες. Οι Έλληνες είναι στο πλευρό μας. Έχουμε μαζί μας το 11% στην πρωτεύουσα της χώρας».

Όπου κι αν είσαι είναι και το καζίνο σου, με Live Blackjack & Ρουλέτα και τραπέζια με Έλληνες dealers αποκλειστικά για τα μέλη της Stoiximan. Πάτα εδώ!
Στην συνέχεια των λεγομένων του ο ίδιος αναφέρει: «Εκατοντάδες χιλιάδες μας στηρίζουν σε όλη την Ελλάδα και θα τιμωρήσουν με την ψήφο τους όλους όσους προωθούν αυτές τις μεθοδεύσεις. Το πιο ενθαρρυντικό είναι πως δέχομαι καθημερινά χιλιάδες μηνύματα συμπαράστασης από ανθρώπους που αντιδρούν στην πολεμική του συστήματος».

Ωστόσο στην συνέχεια τονίζει πως νοιάζεται για τους συντρόφους του… σημειώνοντας: «Είναι, όμως, ανεπίτρεπτο να στοχοποιούνται και να πλήττονται οικογένειες. Να πηγαίνουν στη φυλακή αθώοι άνθρωποι που έχουν παιδιά ή ηλικιωμένους γονείς να φροντίσουν, αυτές οι διαδικασίες είναι ανήθικες και ξεφεύγουν από το πλαίσιο της πολιτικής διαμάχης».

Στο σημείο αυτό αξίζει να αναφερθεί πως τα γραφεία της «Ελληνικής Αυγής» στο Δήμο σφραγίστηκαν από την μέρα που έγινε γνωστή η απόφαση, ενώ η ΚΕΕΡΦΑ σε ανακοίνωση που εξέδωσε το Σάββατο (10/10) κάνει λόγο για σκάνδαλο και παράνομη πράξη την μη έκπτωση ακόμη του Ηλία Κασιδιάρη από το δημοτικό συμβούλιο της Αθήνας.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

πηγή: SDNA

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

You may also like

More in:ΕΛΛΑΔΑ