Πρέβεζα: Πέθανε σε καρότσα αγροτικού στον δρόμο για το Κέντρο Υγείας

1 Min Read

Ένας 55χρονος στην περιοχή του Φαναρίου στην Πρέβεζα πέθανε σε καρότσα αγροτικού πηγαίνοντας στο Κέντρο Υγείας.

-Advertisement-
ΚΤΕΛ ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ

Το τραγικό περιστατικό σημειώθηκε την περασμένη Πέμπτη (6/7) στο χωριό Σταυροχώρι όπου ο άτυχος άνδρας καθώς οδηγούσε, αισθάνθηκε αδιαθεσία, έκανε στην άκρη το αυτοκίνητο του και έχασε τις αισθήσεις του, σύμφωνα με το kanalakinews.gr.

Άμεση ήταν η ανταπόκριση του ασθενοφόρου στην κλήση κατοίκου για τον άτυχο 65χρονο που αισθάνθηκε αδιαθεσία ενώ οδηγούσε. Σύμφωνα με πληροφορίες, το ΕΚΑΒ Πρέβεζας ενημέρωσε το Κέντρο Υγείας Καναλακίου να ξεκινήσει με το ασθενοφόρο του για να πάει επειγόντως στον 65χρονο.

Η κλήση έγινε στις 20.24 και το ασθενοφόρο του Κέντρου Υγείας ξεκίνησε άμεσα και συναντήθηκε στις 20.30 στον δρόμο με το αγροτικό που μετέφερε τον 65χρονο.

-Advertisement-
ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑΣ

Οι διασώστες και οι γιατροί προσπάθησαν για αρκετή ώρα στο Κέντρο Υγείας να επαναφέρουν τον άνδρα στη ζωή, χωρίς ωστόσο να το καταφέρουν.

Share This Article
Δεν υπάρχουν Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *