Μία συγκινητική στιγμή σημειώθηκε στη χθεσινή μεγάλη πορεία για την επέτειο του Πολυτεχνείου, όταν η μικρότερη κόρη της αείμνηστης Φώφης Γεννηματά, βρέθηκε στην κορυφή της κρατώντας την αιματοβαμμένη σημαία.
Η εικόνα της συγκίνησε πολλούς, όχι μόνο για το φορτίο της ιστορικής στιγμής, αλλά και γιατί σήμερα (σ.σ. χθες 17/11) η μητέρα της, Φώφη Γεννηματά, θα είχε γενέθλια.
![Πολυτεχνείο: Η κόρη της Φώφης Γεννηματά στην κορυφή της πορείας με την αιματοβαμμένη σημαία [εικόνες]](https://www.thetoc.gr/Content/ImagesDatabase/20/20a0274b142d4dd089d4c63e12e6d31c.jpg?v=1&maxwidth=650&originalwidth=858&)



“Στην κορυφή της πορείας για την 52η επέτειο του Πολυτεχνείου βρέθηκε φέτος η Κατερίνα Γεννηματά-Τσούνη, κρατώντας με το αριστερό της χέρι το ένα άκρο της αιματοβαμμένης ελληνικής σημαίας”, έγραψε σε ανάρτησή του στα social media ο πατέρας της Κατερίνας και σύζυγος της Φώφης Γεννηματά, Ανδρέας Τσούνης.
πηγη thetoc

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.