Εκ της Ιεράς Μητροπόλεως Φθιώτιδος ανακοινώνεται ότι την Κυριακή 19 Ιουνίου 2022, Εορτή των Αγίων Πάντων, στους οποίους συγκαταλέγεται πλέον και ο Όσιος και Θεοφόρος Πατήρ ημών Βησσαρίων ο Αγαθωνίτης, ο Ελεήμων και Θαυματουργός, στην Ιερά Μονή Παναγίας Αγάθωνος θα τελεσθεί Αναστάσιμος Πανηγυρικός Όρθρος και ακολούθως Πολυαρχιερατικό Συλλείτουργο.
Στον Όρθρο θα χοροστατήσει και στην συνέχεια θα προεξάρχει στο Πολυαρχιερατικό Συλλείτουργο ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μεσσηνίας κ. Χρυσόστομος, Ποιμενάρχης της γενέτειρας του Οσίου Βησσαρίωνος (Πεταλίδι Μεσσηνίας) συλλειτουργούντων του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Λήμνου και Αγίου Ευστρατίου κ. Ιεροθέου, ο οποίος εκάρη μοναχός στην Ιερά Μονή Αγάθωνος, και του οικείου Ποιμενάρχου μας, Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Φθιώτιδος κ. Συμεών.
Στο τέλος της Θείας Λειτουργίας θα ψαλεί και Αρχιερατικό Μνημόσυνο για την ανάπαυση των ψυχών των μακαριστών Καθηγουμένων της Μονής, Αρχιμ. π. Γερμανού Δημάκου και Αρχιμ. π. Δαμασκηνού Ζαχαράκη.
Οι Ιερές Ακολουθίες θα μεταδοθούν απευθείας από τηλεοράσεως, ραδιοφώνου και διαδικτύου.
Εκ της Ιεράς Μητροπόλεως
Αφήστε μια απάντηση
Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο [email protected] για την άμεση αφαίρεσή του.

ΚΥΛΙΣΕ Ο ΤΕΝΤΖΕΡΗΣ & ΒΡΗΚΕ ΤΟ ΚΑΠΑΚΙ….ΕΧΕΤΕ ΖΗΜΙΩΣΗ ΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΟΙ ΑΡΧΙΕΡΕΙΣ….