Πωλείται η Mercedes-AMG C63 Estate που είχε στην κατοχή του o Michael Schumacher (pics)

Lamianow.gr
Lamianow.gr Add a Comment
2 Min Read

Ένα από τα καλύτερα αυτοκίνητα της Mercedes-AMG, η C63 που χρησιμοποιούσε ο Michael Schumacher από τον Ιανουάριο του 2010 έως και τον Ιούλιο του ίδιου έτους, δημοπρατείται στην δημοπρασία Les Grandes Marques du Monde του Παρισιού, από τον οίκο Bonhams.

Πρόκειται για την έκδοση Estate του μοντέλου το οποίο δόθηκε στον Schumacher με την ένταξή του στη νεοσύστατη ομάδα της εταιρείας τότε, την Mercedes GP Petronas. Η συγκεκριμένη όπως βλέπουμε και από τις σχετικές φωτογραφίες, είναι μαύρου χρώματος και διαθέτει δερμάτινες επενδύσεις στο εσωτερικό της, με τον εξοπλισμό να είναι ιδιαίτερα πλούσιος.

Σύμφωνα με αναφορές της εταιρείας που το δημοπρατεί, το κόστος των επιπλέον στοιχείων του εξοπλισμού της αντιστοιχεί σε περίπου €23.000 σημερινά χρήματα.

Μετά τη χρήση του από τον 7φορές παγκόσμιο πρωταθλητή Michael Schumacher, η C63 AMG Estate βρέθηκε στα χέρια ενός Ελβετού ο οποίος διένυσε και το μεγαλύτερο μέρος από τα 151.894 km που έχει στο οδόμετρό της.

Το 2015 πουλήθηκε στη Γερμανία και από το 2018 βρίσκεται στον σημερινό της ιδιοκτήτη που το χρησιμοποιούσε μόνο κατά τους καλοκαιρινούς μήνες.

Παρά τα πολλά του χιλιόμετρα πάντως, το αυτοκίνητο βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση σύμφωνα με έλεγχο της TUV του περασμένου Μαρτίου, ενώ πριν την δημοπράτησή του, θα εφοδιαστεί με νέα ελαστικά και θα υποβληθεί και σε νέο τεχνικό έλεγχο από την Mercedes-Benz.

Η εκτιμώμενη τιμή πώλησής της αναμένεται να ξεκινά από τις $57.000 και να φτάσει έως τις $110.000.

drive.gr

Share this Article
Follow:
Η ανεξάρτητη ηλεκτρονική εφημερίδα ενημέρωσης της Λαμίας και της Στερεάς Ελλάδας. Γιατί η ενημέρωση χρειάζεται άποψη.
Leave a comment

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *