Πολάκης κατά Λινού: Φασιστικό είναι να μην απαντάς εδώ και 20 μέρες σε τίποτα

Lamianow.gr Add a Comment
2 Min Read

Δεν σταματά ο Παύλος Πολάκης τις επιθέσεις κατά της Αθηνάς  Λινού, καθώς επανήλθε στο θέμα του Ινστιτούτου Πρόληψης.

Ο Παύλος Πολάκης με μια ανάρτηση ζητά την παρέμβαση της δικαιοσύνης «για τα εκατομμύρια των απευθείας αναθέσεων στο ζεύγος Λινού».«Το Ινστιτούτο, το οποίο έχει τη νομική μορφή «Αστικής μη κερδοσκοπικής εταιρίας», είχε συνάψει από το 2015 μέχρι σήμερα διαδοχικές ετήσιες Προγραμματικές Συμβάσεις με την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας και τροφοδοτούσε με λεγόμενα «υγιεινά γεύματα» ορισμένα σχολεία, αντί αμοιβής που έφτασε να είναι 1.000.000 ευρώ τον χρόνο. Το συνολικό ποσό για τα έτη από το 2018 και μετά ανέρχεται σε 4.400.000 ευρώ!» γράφει στο Facebook ο Παύλος Πολάκης.

«Δεν μπορεί βουλεύτρια ενός κόμματος που καταγγέλλει το καθεστώς των απ’ ευθείας αναθέσεων, όπως έχει κάνει ο ΣΥΡΙΖΑ μέχρι τώρα, να έχει πρωτοστατήσει η ίδια σε σειρά απ’ ευθείας αναθέσεων και μάλιστα σε στενή συνεργασία με τη διακυβέρνηση και το περιβάλλον Μητσοτάκη. Τελεία και παύλα σε αυτό» σημειώνει χαρακτηριστικά.

«Σε ότι αφορά εμάς θα ζητήσουμε μέσω της κοινοβουλευτικής διαδικασίας να κατατεθούν όλα τα έγγραφα, ιδίως δε αυτά που αφορούν την παραλαβή των υπηρεσιών, τις βεβαιώσεις των Διευθυντών των σχολείων κλπ.

Με μία φράση, όπως έλεγε ο αείμνηστος Ηλίας Ηλιού, «θα σας ταράξουμε στη νομιμότητα!» τονίζει ανάμεσα στα άλλα. 

Share This Article
Leave a comment

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Exit mobile version