0

Με στόχο την αποτίμηση της μέχρι τώρα θητείας της νυν δημοτικής αρχής -και όχι μόνο- “τρέχει” τα τελευταία 24ωρα, δημοσκόπηση της “Kapa Research” για τον Δήμο Λαμιέων.

Σύμφωνα με τα όσα μας ενημέρωσαν αναγνώστες της ιστοσελίδας μας (που δέχτηκαν τα εν λόγω τηλεφωνήματα) τα ερωτήματα είναι συγκεκριμένα και αφορούν τόσο την άσκηση διοίκησης από τα πρόσωπα της δημοτικής αρχής, δήμαρχο και αντιδημάρχους, την πρόοδο των έργων, τι θα θέλανε ως δημότες να προχωρήσει από τα “μεγάλα” έργα -όπως χαρακτηρίστηκαν από την δημοσκόπο- (ΠΕΛ, Τσαλτάκη, Καμαρίτσα, Γέφυρα Αλαμάνας), που εντοπίζουν την μεγαλύτερη καθυστέρηση αλλά και τα καθημερινά ζητήματα που εντοπίζουν οι πολίτες στον Δήμο Λαμιέων.

Ξεκάθαρα πρόκειται για κάποια δημοσκόπηση η οποία “τρέχει” ώστε να αποτιμηθεί η μέχρι τώρα πορεία της δημοτικής αρχής. Βέβαια ερώτηση υπάρχει τόσο για τον πρώην δήμαρχο Λαμιέων, Νίκο Σταυρογιάννη, όσο και για τον Περιφερειάρχη Φάνη Σπανό και κάποιες ακόμη που θα προσεγγίσουν τα ποιοτικά χαρακτηριστικά στον δήμο μας.

Άγνωστο φυσικά, παραμένει από ποιον ζητήθηκε (η συγκεκριμένη δημοσκόπηση) και αν πρόκειται να την δούμε κάπου δημοσιευμένη το επόμενο διάστημα… Αν πάλι όχι, θα προσπαθήσουμε μέσω του ρεπορτάζ να καταγράψουμε τον… παλμό της και τα αποτελέσματά της.

 

Ακολουθήστε το  στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Λαμία, την Στερεά Ελλάδα και όχι μόνο, στο
   
Lamianow.gr
Η ανεξάρτητη ηλεκτρονική εφημερίδα ενημέρωσης της Λαμίας και της Στερεάς Ελλάδας. Γιατί η ενημέρωση χρειάζεται άποψη.

Μαρτίνς: «Δεν είναι τίποτα τελειωμένο στο μυαλό μας»

Previous article

Κορονοϊός: Ένας χρόνος μετά τον πρώτο θάνατο στην Ελλάδα – Χάθηκε μία Άμφισσα

Next article

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

You may also like