Αυτό είναι το πλάνο του Μαρίνου Ουζουνίδη για το… «θαύμα».
Ο Παναθηναϊκός κυνηγάει να κάνει μεγάλη υπέρβαση στην εκτός έδρας αναμέτρηση της Πέμπτη (24/08, 21:45) με την Μπιλμπάο για τα play offs του Europa League στη ρεβάνς του 3-2 υπέρ των Βάσκων στη Λεωφόρο και ο 48χρονος τεχνικός φαίνεται ότι έχει πάρει τις αποφάσεις του.
Πιστός στην τακτική του αναμένεται να παρουσιαστεί ο κόουτς του «τριφυλλιού», παρατάσσοντας την ομάδα του με 4-4-1-1. Ο Οδυσσέας Βλαχοδήμος θα είναι κάτω από τα δοκάρια και στην άμυνα από τα αριστερά προς τα δεξιά οι Χουλτ, Κολοβέτσιος (αντί του τραυματία Μολέδο), Κουτρουμπής και Γιόχανσον. Ο Ζέκα με τον Κουρμπέλη θα είναι τα δύο αμυντικά χαφ, ο Λουντ θα κινείται αριστερά και ο Καμπέσας δεξιά.
Ο Τσάβες που έκανε ντεμπούτο στα «πράσινα» με γκολ θα ξεκινήσει στην κορυφή και το πλάνο προβλέπει να αγωνιστεί για εξήντα λεπτά. Πλησίον του θα έχει τον Λουτσιάνο, αλλά δεν αποκλείεται να προτιμηθεί ο Άλτμαν τελικά. Ουσιαστικά, αυτό φαίνεται ότι είναι το μοναδικό δίλημμα του Μαρίνου Ουζουνίδη αυτήν τη στιγμή.
πηγη-sportfm.gr

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.