0

Μία απστευτη περιπέτεια είχε γερμανός τουρίστας που βρέθηκε τον Μάιο του 2018 στο Νότιο Πήλιο και έκανε διακοπές με το σκάφος του.  Το σκάφος του βυθίστηκε μετά από σφοδρή θαλασσοταραχή, αλλά μπήκε και σε περιπέτειες με τη Δικαιοσύνη!

Σύμφωνα με το taxydromos.gr, ο γερμανός τουρίστας που έκανε τις διακοπές του με το σκάφος του στην Ελλάδα, δεν μπορούσε να φανταστεί σε τι περιπέτειες θα μπορούσε να μπλέξει μετά από μία… κακοκαιρία. Ο τουρίστας παραθέριζε με το σκάφος του στο Νότιο Πήλιο, και ενώ βρισκόταν ελλιμενισμένος στην Αγία Κυριακή Τρικερίου, εκδηλώθηκαν ακραίες καιρικές συνθήκες. Αν και είχε δέσει το σκάφος του, από τη θαλασσοταραχή έσπασαν οι κάβοι, το σκάφος παρασύρθηκε, χτύπησε στα βράχια και βυθίστηκε κατά το ήμισυ.

Η περιουσία του υπέστη σημαντικές φθορές, αλλά αυτό ήταν το λιγότερο, καθώς σχηματίστηκε σε βάρος του δικογραφία για ημιβύθιση σκάφους, η οποία και εστάλη στην Εισαγγελία Βόλου. Σύμφωνα με το taxydromos.gr, ο εισαγγελέας από την πλευρά του δεν διαπίστωσε πρόθεση για το ναυάγιο, ούτε αμέλεια, ούτε πρόκληση ρύπανσης και επιπλέον δεν τέθηκε σε κίνδυνο ανθρώπινη ζωή, ούτε περιουσία.

Στο πλαίσιο αυτό αποφασίστηκε ο φάκελος της συγκεκριμένης υπόθεσης να τεθεί στο αρχείο. Η δικογραφία εστάλη στον εισαγγελέα Εφετών και αναμένεται έγκριση ή απόρριψη της αρχειοθέτησης πριν οι περιπέτειες του Γερμανού τουρίστα λάβουν οριστικώς τέλος.

πηγή newsit.gr

Ακολουθήστε το  στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Λαμία, την Στερεά Ελλάδα και όχι μόνο, στο
   
Μαίρη Μαλισιόβα

Γούβες: Πήγε στον γιατρό… και δεν τον είδαν ποτέ ξανά! Μυστήριο με πατέρα δύο παιδιών

Previous article

Κύπρος: Ελεύθερος σκοπευτής στόχευσε με αεροβόλο περαστικούς στη Λεμεσό

Next article

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

You may also like

More in ΕΛΛΑΔΑ