Πέτρος Κωστόπουλος: Η απάντησή του για την Πρωτοχρονιά στο Ντουμπάι μετά τις αντιδράσεις!

Lamianow.gr
Η ανεξάρτητη ηλεκτρονική εφημερίδα ενημέρωσης της Λαμίας και της Στερεάς Ελλάδας. Γιατί η ενημέρωση χρειάζεται άποψη.
1 Min Read

Ποικιλοτρόπως σχολιάστηκε το γεγονός ότι αρκετοί Έλληνες celebrities άλλαξαν χρόνο στο Ντουμπάι, την ώρα που στη χώρα μας ισχύουν αυστηρά περιοριστικά μέτρα, εξαιτίας της πανδημίας του κορωνοϊού.

-Advertisement-
ΚΤΕΛ ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ

Οι περισσότεροι που βρέθηκαν στο κοσμοπολίτικο εμιράτο επέλεξαν το φημισμένο Nammos Dubai για να υποδεχθούν το 2021.

Μεταξύ αυτών και ο Πέτρος Κωστόπουλος, με τον οποίο επικοινώνησε το enikos.gr, κι έδωσε τη δική του απάντηση σε όσους έκαναν αρνητικά σχόλια.

«Δεν είμαι στο Ντουμπάι για διακοπές. Εδώ είναι τα κεντρικά της εταιρείας που δουλεύω εδώ και καιρό. Εταιρεία επενδύσεων σε ξενοδοχεία και εστιατόρια σε όλη την Ευρώπη. Είναι μάλιστα και βασικός μέτοχος στο Nammos Dubai, ενώ σύντομα θα επενδύσει και στην Ελλάδα. Ήρθα καλεσμένος για δουλειά και για Πρωτοχρονιά. Αυτή είναι η μόνη αλήθεια. Οπότε ό,τι κακόβουλο γράφεται με αφήνει αδιάφορο» ήταν η απάντηση που έδωσε ο Πέτρος Κωστόπουλος.

-Advertisement-
ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑΣ

Share This Article
Follow:
Η ανεξάρτητη ηλεκτρονική εφημερίδα ενημέρωσης της Λαμίας και της Στερεάς Ελλάδας. Γιατί η ενημέρωση χρειάζεται άποψη.
Δεν υπάρχουν Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *