0

Ο Πέτρος Γυφτόπουλος, τον οποίο γνωρίσαμε ως «ταχυδρόμο» του Πάμε Πακέτο με τη Βίκυ Χατζηβασιλείου αποφάσισε να εγκαταλείψει την Ελλάδα πριν από περίπου επτά χρόνια μαζί με τη σύντροφό του. Το ζευγάρι, αφού παντρεύτηκε, ταξίδεψε για Αυστραλία, άνοιξε νέους επαγγελματικούς ορίζοντες, ωστόσο πλέον αποφάσισαν να επιστρέψουν πίσω στα πάτρια εδάφη.

Ο Πέτρος Γυφτόπουλος μίλησε στην εκπομπή «Αυτό είναι Σαββατοκύριακο» και τη δημοσιογράφο Τεριάννα Παππά για όλα. «Το να πάμε στην Αυστραλία ήταν μία πολύ απαιτητική διαδικασία, δύσκολη ψυχολογικά κυρίως. Περάσαμε επτά χρόνια με τη γυναίκα μου, μαζέψαμε εμπειρίες και αποφασίσαμε ότι είναι ο χρόνος να επιστρέψουμε. Είχαμε ξεκινήσει εκεί την οικογένεια και είπαμε να την ολοκληρώσουμε εδώ στην Ελλάδα» ανέφερε ο Πέτρος Γυφτόπουλος.

Με τι ασχολείται όμως σήμερα ο «ταχυδρόμος» από το Πάμε Πακέτο; «Έχω τελειώσει χημικός μηχανικός και από τότε που έφυγα από το Πακέτο και την Ελλάδα δουλεύω πάνω στο αντικείμενο. Ορισμένες στιγμές μου λείπει η τηλεόραση και ιδιαίτερα η αγάπη του κόσμου».

tlife.gr

Lamianow.gr
Η ανεξάρτητη ηλεκτρονική εφημερίδα ενημέρωσης της Λαμίας και της Στερεάς Ελλάδας. Γιατί η ενημέρωση χρειάζεται άποψη.

Γλυκά Νερά: O δικηγόρος του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου απαντά στην Αγγελική Νικολούλη για το τρίτο πρόσωπο

Previous article

Στηβ Ντούζος – Έπεσα σε κώμα κατά τη διάρκεια επέμβασης καρδιάς Πέθανα!

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

More in LIFE