Περιφερειάρχης Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Αττικής ο Λαμιώτης Τζουβάρας, στην Στερεά ο Σπάης!

Στον βαθμό του υποστρατήγου προήχθη ο αρχιπύραρχος και μέχρι χθες διοικητής των Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Θεσσαλίας, o Λαμιώτης, Αχιλλέας Τζουβάρας (αρχική φωτό).

Ο κ. Τζουβάρας προήχθη στο πλαίσιο των τακτικών κρίσεων στο Πυροσβεστικό Σώμα και μετά την συγκεκριμένη εξέλιξη μετακινήθηκε σε άλλη έδρα περιφερειακής διοίκησης και πιο συγκεκριμένα τοποθετήθηκε Περιφερειάρχης Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Αττικής.

spais-pyrosvestis
Ο Νίκος Σπαής

Στην Στερεά Ελλάδα αναλαμβάνει ο Πελλοπονήσιος Νίκος Σπαής από τον Πύργο Ηλείας. Μέχρι σήμερα κατείχε την θέση του διοικητή της Π.Υ. Κορωπίου και πλέον μετά τις τελευταίες κρίσεις αναλαμβάνει Διοικητής Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Στερεάς.

Ο κ. Σπαής κατάγεται από το νομό Ηλείας (Νεμούτα – Βασιλάκι) και έχει υπηρετήσει έως τώρα σε σημαντικές θέσεις όπως στο Αρχηγείο του Πυροσβεστικού Σώματος ως διευθυντής Διεύθυνσης Προσωπικού, Προϊστάμενος του Ανακριτικού Γραφείου Διοίκησης και στο Α’ Γραφείο Πυροασφάλειας Π.Υ. Αθηνών, σε Πυροσβεστικές Υπηρεσίες στην Αθήνα, την Κεφαλονιά, τη Σάμο, στην 1η ΕΜΑΚ και αλλού.

Ακολουθήστε το  στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Λαμία, την Στερεά Ελλάδα και όχι μόνο, στο
   
Share this Article
Posted by Lamianow.gr
Follow:
Η ανεξάρτητη ηλεκτρονική εφημερίδα ενημέρωσης της Λαμίας και της Στερεάς Ελλάδας. Γιατί η ενημέρωση χρειάζεται άποψη.
Leave a comment

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *