Είχαν υποτιμήσει τον αντίπαλο; Είχαν υπερεκτιμήσει τις δυνάμεις τους; Όπως και να έχει, το βέβαιο είναι ότι η άνοδος των ποσοστών του Απόστολου Γκλέτσου στις δημοσκοπήσεις για την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας έχει θορυβήσει τους συνυποψήφιους του, υποψήφιους περιφερειάρχες.

Η υποψηφιότητα του Απόστολου Γκλέτσου, πριν λίγους μήνες, έκανε πολλούς να μειδιάσουν…  μάλλον ειρωνικά. Τα χαμόγελα όμως φαίνεται πως έσβησαν μετά τα αποτελέσματα των μετρήσεων της κοινής γνώμης που παρουσίασε το τοπικό κανάλι το Star, αφού ο πρώην Δήμαρχος Στυλίδας φαίνεται να κερδίζει έδαφος.

Αποτέλεσμα εικόνας για γκλετσοσ lamianow

Ίσως τελικά το να ξηλώνεις μπάρες, το να χτυπάς το χέρι στο τραπέζι και το να δηλώνεις ευθαρσώς ότι το ψάρι ψήνεται και από τις δύο πλευρές να μην σε καθιστούν “γραφικό” όπως πολλοί εκτιμούσαν ως τώρα. Ίσως οι ψηφοφόροι, εκτιμούν ότι ο “τσαμπουκάς”, πολιτικός, είναι πιο αποτελεσματικός από έναν ήπιων τόνων ευγενή συνάδελφό του. Ίσως πάλι η μεγάλη αναγνωρισιμότητά του -σημείο στο οποίο δεν μπορούν να τον ανταγωνιστούν οι συνυποψήφιοι του- να ανεβάζει και τα ποσοστά του. Ίσως και όλα αυτά μαζί. Άλλωστε άβυσσος η ψυχή του ψηφοφόρου…

Η αλήθεια πάντως  είναι πως στα “απέναντι” ψηφοδέλτια επικρατεί ανησυχία και κάποιοι έχουν χάσει τον… ύπνο τους [έστω και αν υψηλόβαθμα στελέχη των παρατάξεων προσπαθούν να κατεβάσουν το τόνο της ανησυχίας] . Επειδή ωστόσο οι δημοσκοπήσεις δεν μπορούν να είναι πάντοτε ακριβείς και έχουν “τρέξει” κάμποσες -κρυφές- όλα θα ξεκαθαρίσουν στην κάλπη. Αυτό το οποίο είναι σχεδόν δεδομένο είναι πως η “μάχη” των περιφερειακών εκλογών οδεύει ολοταχώς για 2ο γύρο και εκεί όλα είναι πιθανά… Και κάτι τελευταίο. Πριν βγάλετε το οποιοδήποτε συμπέρασμα να έχετε κατά νου το μεγάλο ποσοστό των αναποφάσιστων…


**μένετε συντονισμένοι στην κατηγορία των ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΩΝ του LamiaNOW για να ξέρετε τι γίνετε και μπροστά αλλά κυρίως πίσω από τα φώτα της δημοσιότητας!

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

You may also like