Την τελευταία του πνοή άφησε ήρεμα χθες στο σπίτι του στη Λαμία σε ηλικία 84 ετών μετά από χρόνια προβλήματα υγείας, ο Παναγιώτης (Πάνος) Παπαναγιώτου, μια εμβληματική φυσιογνωμία της Λαμίας.

Ο Παναγιώτης διετέλεσε επί σειρά ετών Προϊστάμενος του Τηλεπικοινωνιακού Κέντρου του ΟΤΕ Λαμίας, όπου άφησε το στίγμα του για την ακεραιότητα του χαρακτήρα του και την εντιμότητά του. Ήταν αγαπητός και απόλυτα αποδεκτός από όλους τους συναδέλφους του και ολόκληρη την τοπική κοινωνία. Μετά την συνταξιοδότησή του, ο Πάνος, γνωστός και ως ‘ο ψηλός με τα γυαλιά’, υπηρέτησε τα κοινά στην ιδιαίτερη πατρίδα του, το Οινοχώρι (Κάνιανη) Φωκίδας από την θέση του Προέδρου και ίδρυσε την ιστοσελίδα oinoxori.gr με μεγάλη απήχηση στη Φωκίδα και την ευρύτερη περιοχή της Στερεάς για την έγκαιρη και έγκυρη ειδησιογραφία της.

Το σπίτι του στο Οινοχώρι ήταν πάντα μια ζεστή φωλιά και σημείο συνάντησης για φίλους και γνωστούς που απολάμβαναν τη ζεστασιά και τη φιλοξενία της πληθωρικής προσωπικότητάς του.

Ο Παναγιώτης Παπαναγιώτου άφησε πίσω του μια δεμένη οικογένεια, τη σύζυγό του, τα παιδιά και τα εγγόνια του που στάθηκαν δίπλα του με αγάπη, στοργή και αυτοθυσία, ιδιαίτερα τον τελευταίο χρόνο που η υγεία του είχε κλονιστεί.

Η κηδεία του θα γίνει σήμερα στις 1.00 το μεσημέρι στην Ξηριώτισσα Λαμίας.

Lamianow.gr
Η ανεξάρτητη ηλεκτρονική εφημερίδα ενημέρωσης της Λαμίας και της Στερεάς Ελλάδας. Γιατί η ενημέρωση χρειάζεται άποψη.

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

You may also like