Πένθος στη Λαμία! “Έφυγε” η ψυχή της Φιλαρμονικής Κωνσταντίνος Αδάμ

Μια τραγική είδηση έγινε γνωστή το βράδυ της Τετάρτης βυθίζοντας στο πένθος την περιοχή μας. Στα 54 του ο Κωνσταντίνος Αδάμ έφυγε από την ζωή...

Lamianow.gr Add a Comment
1 Min Read

Ένα από τα πιο αγαπητά πρόσωπα της τοπικής κοινωνίας, έφυγε από τη ζωή σε ηλικία μόλις 54 ετών. Ο Κωνσταντίνος Αδάμ υπήρξε για χρόνια μέλος της Φιλαρμονικής Λαμίας (από τη δεκαετία του 90′) συμβάλλοντας με το πάθος, την διάθεση του και το αστείρευτο χιούμορ του στην μουσική και πολιτιστική ζωή της πόλης.

Παράλληλα, κατείχε τη θέση του αντιπροέδρου στον Σύλλογο Καρκινοπαθών της περιοχής, προσφέροντας ανεκτίμητη βοήθεια και στήριξη σε ανθρώπους που βρέθηκαν αντιμέτωποι με την ίδια ασθένεια.

Ο Κωνσταντίνος πάλεψε με γενναιότητα την επάρατη νόσο, επιδεικνύοντας δύναμη και θάρρος μέχρι το τέλος. Η απώλειά του αφήνει ένα μεγάλο κενό στους φίλους, γνωστούς και συγγενείς του, οι οποίοι θρηνούν την απουσία.

Επι χρόνια επαγγελματίας αυτοκινητιστης στην Αθήνα ο Κώστας γύρισε στα πάτρια εδάφη εδώ και μια εφταετια ενω δεν αποχωρίστηκε ποτέ την αγαπημένη του φιλαρμονική.

Η τοπική κοινωνία της Λαμίας θρηνεί την απώλεια του Κωνσταντίνου Αδάμ ο οποίος άφησε ανεξίτηλο το στίγμα του στον τόπο μας από την πολύπλευρη συμμετοχή του στην κοινότητα μας.

Θερμα συλλυπητήρια στους οικείους του από την ηλεκτρονική μας εφημερίδα.

Share This Article
Leave a comment

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Exit mobile version