0

Σεβασμός ορίων

Αρκετά συχνά έχουμε αναφέρει πως οι υγιείς σχέσεις διακρίνονται για τον σεβασμό των ορίων που βάζει κάθε μέλος, όπως επίσης και για τον σεβασμό απέναντι στον ιδιωτικό χρόνο του καθενός. Όταν το ταίρι σας σέβεται το «όχι», σε οποιοδήποτε θέμα, ακόμα κι αν πρόκειται για κάτι που θέλει πολύ, τότε αυτός είναι ένας πολύ καλός οιωνός. Κατά τον ίδιο τρόπο, όταν πέρα από τον κοινό σας χρόνο περνάτε ορισμένες ώρες της ημέρας σε δραστηριότητες που αγαπάτε ο καθένας ξεχωριστά, η σχέση είναι πολύ πιθανό να συνεχίσει για πολύ καιρό.

Ξεκάθαρα συναισθήματα

Αν αναρωτιέστε κατά πόσο αρέσετε στον σύντροφό σας ή όχι, τότε θα πρέπει να επανεξετάσετε τα δεδομένα της σχέσης που ξεκινάτε. Δεν μιλάμε για τα «παιχνίδια» κάθε ζευγαριού στη διάρκεια του φλερτ, αλλά όταν έχει περάσει λίγος καιρός και ακόμα τα συναισθήματα του άλλου για εσάς δεν είναι ξεκάθαρα, τότε ίσως θα πρέπει να κάνετε μια σοβαρή κουβέντα με το «άλλο σας μισό».

Φόβος για το μέλλον…

… Δεν υπάρχει. Θέλει να είναι μαζί σας, το εκφράζει και δεν φοβάται να μιλήσει για κοινές στιγμές στο εγγύς μέλλον. Αυτές οι συζητήσεις είναι καλό να γίνονται από καιρού εις καιρόν, έτσι ώστε να ξέρετε πού βαδίζετε και ότι βρίσκεστε και οι δύο στην «ίδια σελίδα».

Προσοχή στη λεπτομέρεια

Μπορεί να μοιάζει ασήμαντο, αλλά αυτό το σημάδι είναι πολύ θετικό. Οι μικρές χειρονομίες είναι που κάνουν τη διαφορά, λένε οι ειδικοί. Οπότε αν ο σύντροφός σας γνωρίζει πως πίνετε τον καφέ σας ή θυμάται ποια είναι η αγαπημένη σας σοκολάτα, και την φέρνει μετά τη βόλτα του στα μαγαζιά, θεωρήστε ως καλό οιωνό.

Κοινή προσπάθεια

Αν, όπως και εσείς, έτσι και ο σύντροφός σας προσπαθείτε για τη σχέση σας, αναγνωρίζετε και εκτιμάτε τα συναισθήματα ο ένας του άλλου, τότε «το μεταξύ σας» θα εξελιχθεί σίγουρα θετικά. Στην αρχή τα πάντα είναι όμορφα. Στην πορεία (όχι έπειτα από πολύ καιρό) θα φανεί ξεκάθαρα αν αυτά τα όμορφα συναισθήματα θα συνεχιστούν και θα οδηγήσουν σε μια σχέση με γερά θεμέλια και βάσεις.

marieclaire.gr

Ακολουθήστε το  στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Λαμία, την Στερεά Ελλάδα και όχι μόνο, στο
   
Lamianow.gr
Η ανεξάρτητη ηλεκτρονική εφημερίδα ενημέρωσης της Λαμίας και της Στερεάς Ελλάδας. Γιατί η ενημέρωση χρειάζεται άποψη.

20χρονη γέννησε στο αεροπλάνο και πέταξε το μωρό της στον κάδο της τουαλέτας

Previous article

Στάθης Παναγιωτόπουλος: «Ένιωθα σεξουαλική διέγερση από τα σχόλια για τα βίντεο» – Τι είπε στην απολογία του

Next article

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

You may also like

More in LIFE