Ενα πρωτοφανές περιστατικό σημειώθηκε στην Οβρυά της Πάτρας με αρνητικό πρωταγωνιστή ένα αστυνομικό που πλέον αναζητείται από τους συναδέλφους του.
Ο αστυνομικός από την Πάτρα χτύπησε τον 45χρονο αδερφό του με τον τελευταίο να κάνει καταγγελία στο τμήμα.
Ολα έγιναν το απόγευμα της Δευτέρας (22.09.2025) στην Οβρυά της Πάτρας με τον αστυνομικό να απειλεί τον αδερφό του. Οταν όμως στη συνέχεια συναντήθηκαν η κατάσταση ξέφυγε.
Ο αστυνιομικός έπεσε με το αυτοκίνητό του πάνω στο όχημα του αδερφού του. Στη συνέχεια τον έδειρε, τον έριξε κάτω και τον χτύπησε με έναν σιδερολοστό.
Ο αδερφός του έκανε καταγγελία στο τμήμα με τους αστυνομικούς να τον αναζητούν. Ο νταής αστυνομικός δεν εμφανίστηκε στο τμήμα την επόμενη της επίθεσης δηλώνοντας ασθένεια με τον εισαγγελέα να έχει σχηματίσει δικογραφία για το περιστατικό.
Ο αστυνομικός ακόμα παραμένει άφαντος
πηγή newsit.gr

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.